Kriget seg til tre poeng

KRH 6174
Poengløse Gjelleråsen kjempet godt mot Bygdø/Monolitten i kveldens oppgjør i eliteserien for kvinner, men det ble med et hederlig tap, for Bygdø/Monolitten kriget til seg de tre poengene.Skøyenhallen denne onsdags kveld for min del. Tror dette vil bli et spennende oppgjør mellom Bygdø/Monolitten og Gjelleråsen. Hjemmelaget vil med seier feste et ørlite grep om fjerdeplassen på tabellen, men bortelaget har enda tilgode å ta poeng.

LES OGSÅ: Slo erkerivalen

Bygdø/Monolitten setter fart på fra start og bruker bare minuttet på å ta ledelsen 1-0 ved Ida Kaasa. Gjelleråsen svarer på tempoet og spiller seg til sjanser men ingen som truer hjemmelagets keeper særlig mye. Bortelaget er hissige for utlikning og det straffer seg til slutt. Bygdø/Monolitte kriger inn 2-0 ved Juni Reitan Fjøsne. Det blir etterhvert mer og mer hjemmelaget og gjestene Gjelleråsen er sjeldent over midtbanen, men flere mål får vi ikke før pause.

KRH 6030
Silje Karlsen Auestad scoret to av Bygdø/Monolittens mål mot Gjelleråsen, her feires et av målene sammen med Emily Johnsson og Vilje Gørillsdatter Korbøl. 

Spillet bølger med få sjanser frem til halvspilt periode. Da kommer Gjelleråsen for full maskin. Først kontring med Marte Pedersen som skyter like utenfor. Ikke lenge etter er det metallet som står i veien for Madeleine Tinholt. Så får Gjelleråsen overtall men klarer ikke å bryte igjennom Bygdø/Monolittens hardtarbeidende forsvar. De siste minuttene er det hjemmelaget som styrer, har flere skudd, men skuddene går enten i blokka eller like over. Det ender målløst i andre periode og lagene kan fortjent ta pause.

KRH 6092
Gjelleråsens kaptein Mari Kristiansen scoret i kveldens oppgjør, i morgen tidlig går ferden videre mot Polen og 6-nasjonersturnering med Norge. 

Litt avventende start på siste periode av begge lag, så setter Bygdø/Monolitten presset høyt. Først stolpetreff før Silje Karlsen Auestad hamrer inn 3-0. Gjelleråsen vasker litt om på rekkene og det lønner seg raskt. Endelig kommer reduseringen når Mari Kristiansen får fulltreffer, 3-1. Men det blir en kortvarig glede. Riccarda Schimanski starter og den perfekte ballen kommer, gjør ingen feil og det er 4-1. Bygdø/Monolitten fortsetter å presse etter målet og bare uflaks gjør at de ikke øker. To minutter gjenstår og spillet foregår mest på midten, Gjelleråsen prøver med alle mulige midler å redusere igjen, men det vil seg ikke. Bygdø/Monolitten beholder alle poengene og drar dermed litt fra Sagene på tabellen. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.