Slo erkerivalen

KRH 5594
Sveiva startet best men så var det Tunet for alle pengene i dagens toppoppgjør mot erkerivalen.


Neste stopp blir Rommenhallen, og ny kamp i eliteserien for kvinner. Her er det Sveiva mot Tunet, respektive en og to på tabellen, Sveiva med en kamp mer spilt. Her tror jeg alt kan skje.

LES OGSÅ: Spennende oppgjør

Sveiva er litt avventende i starten og Tunet tar det rolig for å sette spillet. Plutselig eksploderer Sveiva men i stolpen. Neste angrep kommer like etter og Petra Weiss kriger inn 1-0 til hjemmelaget. Tunet øker tempoet og sveiva presses lavere men tar kontringene når de får sjansen. Etter en stund kommer utlikningen, Sarah Smith Lunde 1-1. Spillet fortsetter med Tunet som dominerer. Sveiva kommer på en ny kontring og igjen er metallet i veien. Tunet snur fort og Line Trandum Terjesen feier inn ledelse til bortelaget 1-2 som blir pauseresultatet.

KRH 5690
Petra Weiss var dagens første målscorer, men så var det mer eller mindre slutt på moroa for Sveiva. 

Det blir en tidlig kontring av Sveiva men igjen er metallet i veien. Så tar Tunet over og resten av perioden blir det et ensidig kjør mot Sveivas mål. Ungjentene til gjestene markerer seg og spesielt Sarah Smith Lunde som til slutt har scoret tre ganger i perioden, tilsammen fire hittil. Det blir sikkert litt lettere i Sveivas garderobe som helt på tampen reduserer til 2-5 ved Bertine Aas Hansen.

KRH 5616
Sarah Smith Lunde var kveldens store spiller, med fem scoringer for Tunet mot erkerivalen Sveiva.

Tunet fortsetter å dominere i starten på siste periode og øker tidlig til 2-6. Sveiva får overtall og en mulighet til å redusere, men finner ingen åpninger i gjestenes forsvar. Tunet har slått av på farten og spillet bølger uten særlige sjanser. Halve perioden forbi og gjestene øker tempoet igjen, som etter 16 minutter blir til 2-7, igjen Sarah Lunde, hennes femte for kvelden. Sveiva jobber og kjemper som de har gjort hele kampen og igjen finner de nettet mot slutten. Det hjelper lite når Tunet gjør det samme. 3-8 lyser på tavlen i hallen da kampen er over, Tunet vinner fortjent og troner nå alene på toppen. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.