Tunet startet med seier

KRH 0305
Tunet vant reprisen på forrige sesongs semifinale mot Sagene og sikret seg tre poeng i åpningskampen av eliteserien for kvinner.


ENDELIG skal vi i gang igjen med ny innebandysesong. Vi starter med dobbelkamp i Høyenhallen med Tunet for min del. Først skal damene i ilden og motstanderne er Sagene, som har noen nye og noen unge fra egne rekker. Dette blir spennende.

Det blir litt ta og føle på i starten, og begge lag er litt rufsete i pasning og mottakspillet. Etter halve perioden spilt har Tunet hatt en avslutning på mål, men plutselig sitter den bak Sagenes målvakt Marthe Borgen. Det er Tunets nykommer Trine Olafsrud som åpner årets konto i det 13. minuttet med en liten flipp og 1-0. Det varer ikke lenge før hun er der igjen og fet står 2-0. Sagene setter presset høyere og jakter redusering men gir da også Tunet mulighet i kontra, men det skuddet går rett utenfor. Det blir med 2-0 og skuddstatistikken viser 8-0 Tunet.

KRH 0352
Emma Fagerhøi scoret to av Tunets fem mål i dag mot Sagene. 

Midtperioden starter og Sagene ypper seg uten at det blir veldig farlig. Det stopper brått når de ryker på en utvisning. Tunet spiller bra i 30 sekunder så blir det mest surr og ingen mål. Spillet bølger utover i perioden som preges av mye feil og lite avslutninger. Med to minutter igjen av perioden får Sagene muligheten til å redusere i overtall. Presser Tunet hardt men skuddene blokkeres og perioden ender målløs.

KRH 0392
Heidi Homble skapte litt spenning for Sagenes supportere før Tunet stakk av i målprotokollen.
 

Hittil har ikke Sagenes svensker fått vise hva de kan men kanskje det snur nå. Tunet kommer hardt ut etter hvilen men det er Sagene som finner nettet bak Maiken Ellis med et distanseskudd fra Heidi Homble til 2-1. Svaret fra Tunet kommer fra Emma Fagerhøi som setter inn 2 scoringer med få sekunders mellomrom til 4-1. Sagene får frislag rett foran Tunets mål men roter det til og det ender med overtall til hjemmelaget. Det ender igjen målløst og Sagene er igjen fulltallige. Åtte minutter igjen og Sagene kontrer inn ny redusering av Ida Karevold, 4-2. Tunet har masse krefter igjen og setter farta opp. Det ender med sen scoring av Line Trandum Terjesen til 5-2 og Tunet kan litt senere juble for årets tre første poeng. KAMPFAKTA

Historisk seier i debuten

Det ble en overraskende seier på bortebane for nykommerne Fjell-Kameraterne da de slo Gjelleråsen på bortebane. Gjelleråsen tok ledelsen, men i midtperioden snudde bergenserne kampen. Gjelleråsen scoret tidlig i den tredje perioden men gjestene tok ledelsen igjen. Gjelleråsen utlignet nok en gang halvveis i perioden men gjestene brukte under minuttet på å ta ledelsen nok en gang, som de holdt til sluttsignalet lød i Lihallen. En historisk første trepoenger i eliteserien for Fjell-Kameraterne etter scoringer av Martine Simomsen, Ida Espelund, Ingvild Grønvold Kåshagen og Marielle Kjønaas Haarvik. Nora Milly Bangsund, Ingrid Hoem og Eline Holberg Hagen scoret for Gjelleråsen som fikk en tung start på sesongen. KAMPFAKTA(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.