– Føltes veldig riktig å velge Pixbo

IMG 2595
Tunets supertalent Rikke Ingebrigtsli Hansen gleder seg til å flytte til Sverige i sommer for spill i Pixbo Wallenstam.


I går offentliggjorde Tunet at Rikke Ingebrigtsli Hansen forlater klubben til fordel Pixbo Wallenstam i SSL. Det norske supertalentet er glad at hun endelig får ta skrittet til verdens beste liga. 

– Det føles veldig bra og jeg gleder meg veldig. Jeg vet at det er en seriøs klubb med store ambisjoner, så det føltes veldig riktig å velge Pixbo, sier Ingebrigtsli Hansen til Innebandyavisen. 

LES OGSÅ: Supertalentet klar for SSL


Etter 13 år som Tunet-spiller skifter nå 18-åringen beite og fra høsten av blir det publikum i Wallenstamhallen som skal få følge den norske landslagsspilleren tett. 

– Ja, det blir såklart rart med tanke på alle minner og opplevelser jeg har fått gjennom de 13 årene jeg har spilt i Tunet. Jeg er veldig takknemlig og setter enormt pris på alle menneskene i klubben, og ikke minst lagvenninnene mine. 

KRH 7302
I november fikk hun sin landslagsdebut, og for halvannen måned siden imponerte 18-åringen stort under VM-kvalifiseringen med syv poeng (4+3) på tre kamper da Norge sikret seg VM-billett.


Det blir en ny erfaring å møte på langt tøffere motstand både på banen og på trening de neste to sesongene, i tillegg til flytt til det store utland. 

– Det kommer nok til å bli tøft, men også veldig lærerikt. Jeg håper på å få mye ny og god erfaring. 

Tunet-vingen har ikke tenkt å hvile på laurbærene før flytten til Sverige. I helgen starter NM-puljespillet der Tunet skal sikre seg en plass i semifinalen, og i april er planen at det tredje NM-gullet på rad skal innkasseres i Kongstenhallen. 

– Det blir nok ikke noe annerledes, men jeg vil bidra så godt jeg kan til at vi kan nå målene våre for sesongen.

LES OGSÅ: Tunet seriemestere


Til høsten venter ikke bare spill i SSL, men også et stundende VM der den ferske landslagsspilleren er spådd en viktig rolle etter en glimrende VM-kvalifisering for Norge.