Sagene sikret seg bronsen

KRH 2107
Det ble aldri helt spennende i kampen om bronsen. Seriemesterne Tunet gjorde kort prosess med Sveiva og Sagene hadde god kontroll mot Gjelleråsen.


Siste serierunde for damene går i dag, der gull- og sølvkampen allerede er avgjort. Vi er i Lihallen for å se kampen mellom Gjelleråsen og Sagene. Sagene trenger to poeng for å sikre bronsen, og må tåle favorittstempelet i dag.

LES OGSÅ: Sarpsborg med sjokkseier

Første periode starter med et brak. Gjelleråsen tar ledelsen før minuttet er forbi, men det varer bare i to minutter før Ida Karevold har sendt Sagene i ledelsen 2-1 med to scoringer. Fra tre minutter og til pause blir perioden preget av mange dårlige pasninger og mottak og ikke all verden av tempo. Det blir mye en og en og løping begge veier.

KRH 2041
Ida Karevold er tilbake etter skade og scoret to mål, og la opp til like mange i 6-1 seieren. 

Sagene setter opp tempoet fra start i andre periode og setter to kjappe scoringer til 4-1. De fortsetter å trykke på og etter fem minutter er det mål igjen, 5-1 Hilma Thofte, som også er sist på ballen når gjestene øker til 6-1. Den siste halvdelen av perioden er det mye rart og løping igjen. Gjelleråsen river og sliter, gir seg ikke, men får ikke betalt for jobben. Det blir ikke mer og lagene går i garderoben.

KRH 2049
Madeleine Holte Tinholt sendte Gjelleråsen i ledelsen men det holdt ikke for seriejumboen. 

Siste periode er igang og det blir en tidlig skade på Sagenespiller som faller og slår bakhodet i gulvet. Hun får hjelp og går ut for egen maskin men spiller ikke mer i kampen. Den tredje perioden blir en transportetappe for Sagene som heller ikke trenger å gjøre mer. Perioden ender målløs og vi gratulerer Sagene med bronsen, som får synlig bevis på bronsen i form av pokal og medaljer etter kampen. KAMPFAKTA

Tunet drepte spenningen

Det ble aldri spenning i kampen om bronsen, for allerede etter den første perioden var kampen mellom Tunet og Sveiva avgjord. Tunet vant 9-4 og seriemesterne avsluttet med seier. KAMPFAKTA