Seier på tross av trå start

7O8A6166
Etter en litt trå start på kampen fikk Sagene fart på sakene og slo seriejumbo Gjelleråsen.


Kamp igjen i Lihallen. I dag er det Gjelleråsens damer som får Sagene på besøk. Kanskje det er i dag hjemmelaget skal ta sine første poeng for sesongen, uansett så må Sagene tåle å være favoritter i dag.

Kampen blåses igang og etter en litt rolig start setter begge lag fart. Sagene ligger på og skaper mest i starten men i det sjette minutt er det Gjelleråsen som tar ledelsen 1-0 ved Henriette Langhaug. Det skal imidlertid ikke vare lenge, Sagene utlikner, Marie Gundersen pirker inn en retur og 1-1. Rett fra duell komer Sagene igjen og overtar ledelsen, Martine Jarnes 2-1. Sagene tar grep om kampen nå, presser høyt og Gjelleråsen sliter med å komme ut av forsvar. I det siste minuttet prøver Gjelleråsen hardt for utlikning men glemmer helt forsvaret og alene der står Jarnes som setter 3-1 til gjestene istedet. Med det tar vi pause.

Sagene har overtaket de første fem minuttene i andre periode, men så blir det mye surr og rot fra begge lag. Vi må helt frem til halvspilt kamp før vi får neste mål. Frislag til Gjelleråsen går rett i blokka, Kristina Hoftun tar ballen og gjør det alene, 4-1. Ikke lenge etter kontrer Gjelleråsen og Stine Flatland får to forsøk og da er det 4-2. Så ramler lagene tilbake til rotet en stund før Sagene får litt skikk på pasningene og med hard jobbing i tillegg kan de øke til 5-2. Da er det tre minutter igjen og Gjelleråsen presser hardt for redusering men klarer ikke det.

Roligere start på siste periode og da blir det bedre spill også. Det bølger og Gjelleråsen er med nå. Etter syv minutter er Madeleine Tinholt på rett plass og reduserer til 5-3. Nå er det hjemmelaget som  kjører hardt her og Sagene er under press. Så får Sagene frislag og øker til 6-3. Nå tar Sagene over mer og mer. Det blir vondt verre når Gjelleråsen også får en utvisning som Sagene omsetter og nå går det stort sett en vei. Hilma Thofte setter inn dagens siste scoring, limer ballen i lengste kryss til 8-3. Gjelleråsen kjemper tappert men det gir ingen resultater på tabellen.

KAMPFAKTA Gjelleråsen-Sagene

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.