Mesterlaget overlegne i sesongåpningen

7O8A0155
Det ble en pangåpning på årets sesong for Tunet da østfoldingene Sarpsborg kom på besøk til Oslo i ettermiddag.


I dag er det Tunets damer som starter årets sesong hjemme med Sarpsborg som motstander i Høyenhallen. Hjemmelaget har blitt noe redusert og bortelaget har flere nysigneringer, vil gjestene klare å true Tunet? Denne kampen blir kanskje mer spennende enn mange tror.

Tunet gjør som vanlig, setter fullt trøkk fra start og beleirer Sarpsborgs halvdel. Fem minutter tar det før målkontoen åpnes, Charlotta Hjorth flipper inn en retur fra keeper og 1-0. Ingen grunn til å lette på trykket, Sarpsborg sliter med å komme over midten og neste mål settes av en debutant, Line Trandum Terjesen, 2-0 etter 11 minutter. Charlotta Hjorth tar plass foran gjestenes mål og ballen kommer, styring og 3-0 er et faktum. Sarpsborg svarer nå og kommer seg opp i banen og får avlevert noen skudd som ikke er så veldig langt unna redusering. Men så pådrar de seg en utvisning for feil bytte og dermed blir det 4-0 av Heidi Andreassen Rød. De siste to minuttene følger i samme spor men ikke flere mål, da går lagene til pause.

Sarpsborg får et tidlig overtall og er nær redusering. Men Tunet får tak i ballen og Rikke Ingebrigtsli Hansen starter øyeblikkelig, får ballen og setter 5-0. Hjemmelaget tilbake med full styrke og tar kontrollen igjen, noe som også varer perioden ut. Frida Hermansen setter 6-0 og Hjorth øker til 7-0 etter feil bak hos Sarpsborg. Så setter Hermansen sitt andre rett etter duellen. Nå benytter Rune Ali seg av muligheten og slipper til tre debutanter til, Sarah Lunde Smith, Lise Merete Sitter Bersmo og Vilje Marie Finstad. Det har absolutt ingen negativ betydning for spillet, Tunet er fremdeles overlegne. Det blir ny pause.

Siste periode starter og etter 22 sekunder klistrer Frida Hermansen balle under tverrliggeren, 9-0 og hennes tredje mål hittil. Sarpsborg virker slitne og klarer ikke å motstå Tunet konstante press. Målene kommer med jevne mellomrom men ikke når de har overtall, da kjemper Sarpsborg med nebb og klør. Hermansen setter sitt fjerde mål og Hanna Aasheim Walter åpner også kontoen idag. Det ender med seier 12-0 etter full dominans hele kampen av Tunet.

KAMPFAKTA Tunet-Sarpsborg

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.