Før kampen lørdag

IMG 3232
Eliteserien for menn ruller videre i ettermiddag med fire oppgjør, der flere av oppgjørene kan bli både dramatiske og spennende.


14.30 Sandnes-Slevik LIVE
15.00 Sarpsborg-Akerselva LIVE
16.00 Bækkelaget-Nor 92 LIVE

16.00 Tunet-Sveiva LIVE


Sandnes-Slevik
14.30 Hanahallen

Sandnes startet sesongen med seier på hjemmebane og får en ny sjanse da Slevik kommer på besøk. Gjestene står med en fattig poeng så langt i sesongen og står foran en formidabel oppgave i ettermiddag. De har slitt på vestlandet før og må opp et par hakk om det skal bli full pott. Historisk er de favoritter i dagens oppgjør, men historien er historie og nå gjelder det å prestere. Sandnes kan fort bli en vrien oppgave for østfoldingene som ikke funnet storformen ennå.

Coolbet odds: Sandnes 3.30 uavgjort 6.50 Slevik 1.55


Sarpsborg-Akerselva
15.00 Skjeberghallen

Sarpingene startet sesongen med å slå lokalrivalen Slevik på straffer, men i midtuken ble det fullstendig avkledd og overkjørt av Sveiva. Klarer de å slikke sårene godt nok til å gi Akerselva en strak høyre i ettermiddag? Gjestene har startet sesongen helt ok og til tider vist at de kan bli vriene å ta poeng av, klarer de å sette defensiven eller klarer Sarpsborg å åpne kranene og gjøre kampen til en fest for spillerne som er glade i å kontre? Sarpsborg er favoritter i dagens oppgjør, men det er langt fra noe sikkert utfall på dette oppgjøret.

Coolbet odds: Sarpsborg 1.25 uavgjort 7.00 Akerselva 6.36


Bækkelaget-Nor 92
16.00 Bækkelagshallen


Ekstremt viktig kamp for begge lag med tanke på å fornye kontrakten. Bækkelaget startet sesongen med tap men viste til tider gode tendenser. Gjestene Nor 92 på sin side har startet sesongen bra med fire poeng og ligger godt i rute. De får også å tåle å være favoritter i dagens kamp, men da må de også få bukt på hjemmelagets skarpe overganger. Dette oppgjøret blir fort både spennende og dramatisk.

Coolbet odds: Bækkelaget 3.58 uavgjort 6.50 Nor 92 1.50


Tunet-Sveiva
16.00 Høyenhallen

Oslo-derby og alle vet vel hvordan det ligger til med rivaliteten mellom disse klubbene. Tunet har fått en knallstart på sesongen med to strake seiere og begynner å finne formen. Det er fortsatt ganske rufsete bakover, men fremover så det skarpt ut til tider mot Slevik i midtuken. Sveiva på sin side så veldig sterke ut mot Sarpsborg i midtuken og det er duket for en spennende batalje. Sveiva har på sitt beste et høyere nivå enn Tunet per dags dato og får tåle å være favoritter, men derby er derby og disse oppgjørene blir så og si alltid spennende hele veien.

Coolbet odds: Tunet 3.39 uavgjort 6.25 Sveiva 1.55

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.