Før kampen lørdag

7O8A7139
Nest siste runde av eliteserien for menn med fire kamper lørdag ettermiddag.


14.00 Fredrikstad-Sveiva LIVE

14.30 Sandnes-Haugerud LIVE
15.00 Bækkelaget-Slevik LIVE
16.00 Grei-Akerselva LIVE


Fredrikstad-Sveiva
14.00 Rolvsøyhallen

En formidabel oppgave venter Fredrikstad som jakter på sitt første sluttspill etter opprykket. Gjestene på sin side jakter på gjeve medaljer og kan også i teorien vinne seriegull om alle resultater går riktig vei, så det er nok å spille om i dagens oppgjør. Sveiva får med andre ord tåle å være favoritter i dagens kamp, men i forrige oppgjør storspilte keepertalentet Nicholay Halvorsen til de grader, klarer unggutten å gjenskape den innsatsen kan det fort bli veldig spennende i Rolvsøyhallen i dagens kamp.

Coolbet odds: Fredrikstad 16.00 uavgjort 17.50 Sveiva 1.02

Sandnes-Haugerud
14.30 Hanahallen

Sandnes jakter på sluttspill og Haugerud på poengene som sikre elitespill neste sesong. Gjestene har nok i prinsipp allerede klart seg og kan spille med lave skuldre, men for hjemmelaget er poengene ekstremt viktige. Sandnes gikk på en smell sist runde og vil nok revansjere det slappe inntrykket de ga hjemmepublikumet da, så vi kan nok forvente at de går hardt til verks.

Coolbet odds:  Sandnes 1.30 uavgjort 8.50 Haugerud 4.70

Bækkelaget-Slevik
15.00 Bækkelagshallen

Bækkelagets siste sjanse å sikre seg kontrakt er i dag. Hvis det ikke blir full pott venter kvalifisering og mye tyder på at det blir vanskelig da Slevik som jakter på seriegull kommer på besøk. Gjestene har også de sin siste sjanse å holde liv i gulldrømmen. Slevik får tåle å være favoritter i dagens oppgjør, men de hadde problemer med Bækkelaget sist lagene møttes.

Coolbet odds: Bækkelaget 18.00 uavgjort 18.00 Slevik 1.01

Grei-Akerselva
16.00 Apaløkkahallen

Absolutt siste sjanse for Grei å kunne fornye kontrakten i eliteserien ved å ta en plass i kvalifiseringen. Akerselva er motstander og gjestene jakter på en plass i sluttspillet. Det er lite som tyder på at Grei som fortsatt står uten seier under ordinær tid skal ta sin første for sesongen mot Akerselva, men hvis ikke seieren kommer i dag er Grei klare for spill i 1.divisjon neste sesong. Gjestene får tåle å være favoritter, men regn med at det er en del nerver ute på parketten i dag.

Coolbet odds: Grei 13.10 uavgjort 14.00 Akerselva 1.05

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.