Før kampen lørdag

IMG 0645
Fire kamper i eliteserien for menn i ettermiddag med flere godbiter.


14.00 Fredrikstad-Slevik LIVE
15.00 Sarpsborg-Sveiva LIVE
16.00 Haugerud-Gjelleråse LIVE
16.00 Bækkelaget-Greåker LIVE

Fredrikstad-Slevik 

14.00 Rolvsøyhallen
 
Sesongens andre lokaloppgjør mellom Fredrikstad og Slevik, i det første ga hjemmelaget gjestene Slevik store problemer. Slevik hadde en tøff kamp i midtuken og er storfavoritter til seier også i dagens oppgjør. Hjemmelaget har null press på seg men ønsker garantert å gjøre dette spennende, akkurat som i serieåpningen.

Coolbet odds: Fredrikstad 16.00 uavgjort 17.50 Slevik 1.02

Sarpsborg-Sveiva
15.00 Skjeberghallen

Serietoer Sveiva kommer på besøk til Sarpsborg og det er duket for et tøft oppgjør. I den første kampen lagene imellom ble det grei skuring for Sveiva, men i dagens oppgjør kan vi nok forvente langt jevnere kamp. Sarpsborg har funnet formen i det siste og kan meget vel skape problemer for gjestene. Et åpent oppgjør men Sveiva får tåle å være ørsmå favoritter selv på bortebane.

Coolbet odds: Sarpsborg 4.35 uavgjort 7.70 Sveiva 1.35

Haugerud-Gjelleråsen
16.00 Haugerudhallen

Haugerud ble rundspilt i sesongens første kamp og nå får de sjanse å revansjere seg mot Gjelleråsen. Begge lag har slitt denne sesongen men vant begge før VM-pausen, og bør ha spilt på seg litt selvtillit. Tilnærmet lokaloppgjør som fort kan bli meget spennende. Gjestene får tåle å være favoritter, men Haugerud kommer garantert å selge seg dyrt i dagens oppgjør.

Coolbet odds: Haugerud 3.00 uavgjort 7.05 Gjelleråsen 1.60

Bækkelaget-Greåker
16.00 Bækkelagshallen

Bækkelaget har hatt en tung høst og det blir neppe noe bedre da topplaget Greåker kommer på besøk. Det var jevnt i en periode sist lagene møttes, så var det fullstendig overkjøring fra Greåker. Det blir neppe noe annerledes i dagens oppgjør og Greåker får tåle å være storfavoritter på bortebane.

Coolbet odds: Bækkelaget 18.00 uavgjort 18.50 Greåker 1.01

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.