Før kampen lørdag

7O8A7293
Fire kamper i eliteserien for menn i ettermiddag, med et par interessante oppgjør før serien tar pause i drøyt to uker.


13.00 Grei-Sveiva LIVE
14.00 Fredrikstad-Tunet LIVE
14.30 Sandnes-Gjelleråsen LIVE
15.00 Bækkelaget-Haugerud LIVE

Grei-Sveiva
13.00 Apalløkkahallen

Topp mot bunn da Sveiva besøker Apalløkkahallen og møter Grei til lokaloppgjør. Det blir nok neppe noen kjempespennende kamp i ettermiddag, for Grei er mange nivåer dårligere enn gjestene. Vi kan nok regne med at Sveiva lar benkesliterne få spilletid men uten at det gjør gjestene noe mindre favoritter av den grunn.

Coolbet odds: Grei 17.45 uavgjort 19.00 Sveiva 1.01

Fredrikstad-Tunet

14.00 Rolvsøyhallen

Fredrikstad har hatt en ok start på sesongen og ligger på syvende plass på tabellen. Et par plasser lengre opp finner vi Tunet som har mistet kontakt med de absolutte topplagene. Forrige sesong var hjemmelaget nære å stjele poeng av Tunet i tilsvarende oppgjør. Styrkeforholdet er litt nærmere hverandre men vi regner med at rutinen til gjestene blir avgjørende, for Tunet får tåle å være favoritter i dagens kamp.

Coolbet odds: Fredrikstad 5.00 uavgjort 8.50 Tunet 1.28

Sandnes-Gjelleråsen

14.30 Hanahallen

Sandnes har startet sesongen bedre enn forrige sesong og ligger godt parkert på sluttspillplass. Gjestene har slitt med å sanke poeng og selvtilliten begynner å bli litt frynsete for de grønne og hvite. Dagens tøffe bortekamp kan fort ende med null poeng for gjestene, for i Hanahallen har det vist seg vanskelig å hente poeng. Sandnes er favoritter på hjemmebane, klarer de å innkassere sesongens sjette seier eller kan Gjelleråsen klatre opp på sluttspillplass?

Coolbet odds: Sandnes 1.45 uavgjort 7.00 Gjelleråsen 3.75

Bækkelaget-Haugerud
15.00 Bækkelagshallen

Viktig oppgjør for begge lag som sliter i bunnen av tabellen. For jumbo Bækkelaget begynner det å bli på høy tid å skaffe seg årets første seier. Den kan fort komme mot Haugerud som har slitt voldsomt så langt i sesongen. Dette blir nok et åpent oppgjør der begge lag kommer å krige om poengene, Haugerud får tåle å være favoritter men hjemmelaget kommer neppe å gi vekk noe gratis.

Coolbet odds: Bækkelaget 2.50 uavgjort 6.90 Haugerud 1.80

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.