Før kampen lørdag

IMG 6366
Tre kamper i eliteserien for menn i ettermiddag.


15.00 Akerselva-Grei LIVE
16.00 Slevik-Bækkelaget LIVE
16.30 Gjelleråsen-Sarpsborg LIVE

Akerselva-Grei
15.00 Kringsjåhallen

Begge lag har skuffet så langt i sesongen, men på hver sin måte. Akerselva er langt fra det topplaget vi etterhvert blitt vante til å se de siste sesongene. Gjestene har mistet mange spillere og sliter i bunn på tabellen med flere stygge stortap på samvittigheten. Dagens oppgjør blir neppe veldig spennende for Akerselva bør være et par klasser bedre.

Coolbet odds: Akerselva 1.05 uavgjort 14.00 Grei 13.00

Slevik-Bækkelaget 

16.00 Gressvikhallen

Topp mot bunn i Gressvikhallen i ettermiddag. Gjestene fra Oslo har fortsatt tilgode å lykkes helt i årets sesong, og har en formidabel oppgave på bortebane i dag. Slevik har ikke råd med noen poengtap om de skal henge med helt i toppen, så regn med at østfoldingene er fokuserte og observante på Bækkelagets giftige kontringer. Det kan fort bli stygge sifre i dagens oppgjør for her skal det være klasseforskjell.

Coolbet odds: Slevik 1.01 uavgjort 18.50 Bækkelaget 18.00 

Gjelleråsen-Sarpsborg

16.30 Lihallen

Dagens mest spennende kamp på papiret spilles i Lihallen. Gjelleråsen har tilgode å imponere i årets sesong, men det er på papiret et langt jevnere oppgjør enn i de to andre i dag. Sarpsborg har fått en god start på sesongen og henger med på øvre halvdel med seier. Gjelleråsen på sin side trenger poeng for å skape distanse fra strekene. Gjestene får tåle å være favoritter i oppgjøret, men i Lihallen er det aldri lett å ta poeng.

Coolbet odds: Gjelleråsen 3.20 uavgjort 7.00 Sarpsborg 1.55

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.