Før kampen lørdag

7O8A6599
Tre kamper i eliteserien for menn i ettermiddag med tre klare favoritter.


13.00 Grei-Gjelleråsen LIVE

14.00 Sarpsborg-Haugerud LIVE
16.00 Bækkelaget-Sandnes LIVEGrei-Gjelleråsen
13.00 Apalløkkahallen

Viktig oppgjør på nedre halvdel når Grei får besøk av Gjelleråsen. Gjestene har innledet sesongen svakt, men møter et meget svakt hjemmelag i dagens kamp. Grei har tapt stort i de aller fleste kampene, selv om det har sett noe bedre ut utover sesongen. Gjelleråsen er storfavoritter i dagens kamp, kan Grei heve seg nok til å ta sesongens første trepoenger?

Coolbet odds: Grei 9.30 uavgjort 12.00 Gjelleråsen 1.10

Sarpsborg-Haugerud

14.00 Skjeberghallen

Forrige sesong tapte Sarpsborg siste hjemmekamp mot nettopp Haugerud, noe som gjorde at sarpingene gikk glipp av plass i sluttspillet. Nå får de sjansen å revansjere tapet og kan fortsette sin seiersrekke i eliteserien. Hjemmelaget får tåle å være storfavoritter, for gjestene har alt annet enn imponert under sesongåpningen og sliter med skader.

Coolbet odds: Sarpsborg 1.03 uavgjort 17.50 Haugerud 14.00

Bækkelaget-Sandnes
16.00 Bækkelagshallen

Jumbo Bækkelaget får besøk fra Vestlandet da Sandnes for første gang gjester Bækkelagshallen. Gjestene har startet sesongen med tre seiere og trenger tre poeng mot nykommerne. Bækkelaget har slitt med å få i gang maskineriet og det har blitt mager poengfangst så langt i sesongen. Gjestene får tåle å være favoritter i dagens oppgjør, men Bækkelaget har vist at man kan være vriene å møte og gjorde en god kamp seneste runde.

Coolbet odds: Sandnes 5.30 uavgjort 9.00 Sandnes 1.25

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.