Målrikt i Kringsjåhallen


Det ble en målrik og svingete kamp mellom Akerselva og Haugerud, som Akerselva gikk seirende ut av.


Akerselva tar imot Haugerud i dag. Begge lag har gjort det bra så langt. Dagens gjester har vist seg å kunne være en nøtt å knekke hjemme men sliter mer borte. Vil de klare å gi Akerselva problemer hjemme.


Rolig start på kampen, Haugerud ligger lavt og venter på kontringsmuligheten. Ikke så mye som skjer før halve perioden er forbi, og Akerselva får overtall. Noe de gjør meget bra, 1-0 av Mads Rongsjord. Det drøyer ikke lenge før det er klart for 2-0, presist kast av Einar Helgerud, hjemmelagets keeper, til Pontus Wiriden. Haugerud kommer seg høyere i banen og får frislag foran Akerselvas mål og Joakim Soøvang reduserer til 2-1. Nå våkner kampen litt og lagene trøkker til. Etter 13 minutter er det likt etter et nytt frislag og Thomas Ihle smeller inn 2-2. Og ikke lenge etter er det igjen et frislag og Haugerud´s Patrick Sveen skyter laget i ledelse 2-3, tavla viser 16.40. Resten av perioden går med til Akerselva som triller ball på midtbanen og i rundvant. Vi går til pause.


Midtperioden starter bra for gjestene som allerede etter 26 sekunder er i overtall, og det løser de bra. Andreas Lindberg øker til 2-4. Etter to minutter er det klart for Akerselva i overtall og fra nå er det de som styrer det meste av det som skjer her ute. Først utlikner de til 4-4 før de skal spille i undertall. Det går nesten bedre enn med fem på banen, tar grep om ballen og slipper ikke Haugerud til, scorer to ganger og leder 6-4. Store deler av denne perioden spilles i undertall for Haugerud og det koster. Hjemmelaget putter inn to baller til og leder 8-4 når pausesignalet går. Vinner perioden 6-1, og nå skal gjestene få det tøft med å komme tilbake.


Siste periode kontrolleres av hjemmelaget, men det tennes et nytt håp hos gjestene når de får to mål på 12 sekunder fem minutter inn i perioden og det er 8-6. Det håpet slukkes ettertrykkelig når Akerselva svarer med to mål på bare seks sekunder. Det blir ikke mer spennende og Akerselva kan feire til slutt med tre poeng og storseier 12-7.


Orket ikke mot Tunet
Harstad kjempet godt mot Tunet, men klarte ikke å ta sine første poeng for sesongen. Det endte til slutt 10-5 til Tunet som tok sin femte seier for sesongen og påførte Harstad sitt sjuende strake tap i årets sesong.

I eliteserien for kvinner vant Gjelleråsen 5-3 over Bygdø/Monolitten.

Harstad - Tunet 5-10 (2-4,0-1,3-5)

Harstadhallen, 118 tilskuere. 

Mål Harstad: Kalle Viljanen 2, Toms Kirmuzs, Rune Johansen, Mika Heikurainen.

Mål Tunet: Ole Mossin Olesen 4, Ole Martin Skau Jansson 3, Axel Wallin, Martin Kjellemar, Torbjørn Dahl.

Utv.: Harstad 2x2 min., Tunet 1x2 min.

Skudd: 25-39

Dommere: Rønningen/Korrell


Akerselva - Haugerud 12-7 (2-3,6-1,4-3)

Kringsjåhallen, 69 tilskuere. 

Mål Akerselva: Mads Rongsjord 3, Morten Møller-Olsen 3, Anton Eliasson 2, Tobias Lindberg 2, Pontus Wiridén, Hans Roar Wilhelmsen.

Mål Haugerud: Joachim Solvang 2, Patrick Sveen 2, Thomas Ihle, Andreas Lindberg, Magnus Sivertsen.

Utv.: Akerselva 2x2 min., Haugerud 3x2 min.

Skudd: 35-15

Dommere: Olsen/Eriksen

Eliteserien kvinner:

Bygdø Monolitten - Gjelleråsen 3-5 (0-2,0-1,3-2)

Skøyenhallen, 38 tilskuere. 

Mål Bygdø Monolitten: Sunniva Hermansen 2, Anna Tviberg.

Mål Gjelleråsen: Rikke Andreassen 2, Johanna Wenngren, Ingvild Sørflaten, Stine Flatland.

Utv.: Bygdø Monolitten 1x2 min., Gjelleråsen 2x2 min.

Skudd: 28-27

Dommere: Pedersen/Pedersen

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.