Tap for norske lag i Sverige


(Foto: Hasse Dahlqvist)

De norske lagene hadde lite å sette i mot i helgens treningskamper over grensa. For Champions Cup-klare Greåker ble det 4-10 tap for Lindås fra allsvenskan.


Greåker gjorde en god figur mot Lindås som til daglig spiller i allsvenskan. Etter to jevne perioder og 5-4 ledelse til Lindås, klarte ikke Greåker å komme nærmere i målprotokollen. Kampen endte med 10-4 seier til svenskene.


Sveiva hadde reist til Borås (der Champions Cup spilles senere denne måned) og fikk juling av division 1-laget. Borås vant begge kampene, 13-4 på lørdag og 9-6 på søndag.


Scoret i debuten: Joacim Rudman scoret i sin debut for Greåker.   (Foto: Hasse Dahlqvist)


Tunet reiste med begge sin lag til Mariestad. Der ble det tap på lørdag for Lockerud Mariestad for både damene og herrene. Tunets damer tapte 2-9 og herrene 3-6. Søndag ventet Jönköping for damelaget til Tunet. Jönköping rykket ned fra SSL sist sesong og vant med 8-2. Herrelaget møtte Lillån fra allsvenskan og tapte 6-7 etter sudden death.

LES OGSÅ: Treningskamper 2016/17


I kveld spiller Slevik og Greåker treningskamp i Gressvikhallen, med kampstart 18.45.

Har du informasjon om planlagte treningskamper? Tips oss gjerne på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. merk eposten «treningskamper» og før opp dato, tidspunkt, hall og hvilken lag (menn/kvinner) som spiller kampen.

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.