Vant slaget om Groruddalen

7O8A6671
Grei så lenge til å ta alle poengene i toppoppgjøret og slaget om Groruddalen, men en fin avslutning av Sveiva sikret serielederne poeng og straffekonkurranse, som de senere vant.  


Vi blir i Apalløkkahallen for toppkampen mellom Greis og Sveivas damer. Årets første oppgjør vant Sveiva 5-1, men i dag er det på parkett noe som bør gagne hjemmelaget. Antar at det blir en jevn kamp uten en klar favoritt.

Kampen er igang, og det går unna. Spillet bølger og det skapes sjanser begge veier. Grei er nok hakket bedre i første periode og har også de skarpeste sjansene, men ingen av målvaktene blir satt på de store utfordringene og lagene går i garderobene målløse.

Grei kjører hardt fra start av i midtperioden og Malin Dahler må i aksjon mange ganger på kort tid. Grei fortsetter og er så nære som det er mulig å komme, men igjen med en lang arm rekker Dahler rundt og redder på streken. Det jevner seg ut mot halvspilt kamp og Sveiva får også levert noen skudd på mål. Så etter 14 minutter ruller Grei ball som ender hos Diana Isjomina, hun får fulltreff og det er 1-0 til Grei. Det blir mye Sveiva mot pausen men de klarer ikke å få hull på forsvaret til Grei og med det tar vi pause.

Grei kommer godt igang og dobler ledelsen etter bare fire minutter, Celine Ripel snapper ballen og 2-0 er et faktum. Nå setter Sveiva opp farten og presser knallhardt for redusering. Slik fortsetter det og vi flytter oss frem til det 14. minuttet. Spillet har jevnet seg ut, så kommer Sveiva på kontring, Miranda Dahlberg redder først men så dukker Petra Hlozenkova ut av klyngen og inn med ballen, 2-1. Sveiva har fått væren nå og ikke lenge etter, faktisk bare 31 sekunder senere utlikner Kristine Torp med et knallhardt skudd fra distanse, 2-2. Grei får det tøft nå, fem minutter igjen og Sveiva får overtall. Klarer Grei å stå imot? Sveiva presser hardt men misser i siste fase. Grei kommer i kontra og det ender med at Sveivas back ulovlig stopper sin motstander og må ut og hvile også. Grei får over halvannet minutt i overtall men klarer ikke å få ballen i mål de heller før perioden er over.

Dermed må vi til straffer for å få en vinner. Det er mange rare avslutninger nå og når lagene har tatt fire straffer hver, er det bare Oda Langaker fra Sveiva som har scoret. Grei´s siste straffe reddes og dermed jubler Sveiva for to poeng etter en snuoperasjon i siste periode.

Enkelt for Tunet og Sagene

Sagene og Tunet hadde få problemer med å sanke sesongens sjette seier. Tunet slo Bygdø/Monolitten borte med 9-1 og Sagene slo Gjelleråsen 12-3.

KAMPFAKTA Grei-Sveiva
KAMPFAKTA Bygdø/Monolitten-Tunet
KAMPFAKTA Gjelleråsen-Sagene


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.