Harstads stjerne blir i nord

KRH 0470

Toms Kirmuzs var ønsket av andre klubber, men den latviske stjernen har bestemt seg for å bli i Harstad.

 

For et par uker siden ble det klart at den finske stjernen Tuomo Maninnen blir å finne på Vestlandet i høst, den latviske stjernen Toms Kirmuzs har imidlertid bestemt seg for å bli selv om han var ønsket av andre klubber. Kirmuzs gjorde 35 poeng (23+12) på 18 kamper sist sesong.

Kirmuzs har spilt nesten syv sesonger med Harstad, og at han blir i nord er noe nordlendingene som endte på tiendeplass er godt fornøyde med. 

– Gjennom snart syv år i klubben har han blitt en av våre viktigste spillere, og vi gleder oss til å se Toms herje med søringene på parketten i Harstadhallen foran Norges beste publikum om noen måneder, skriver de på sosiale medier.

De legger ikke skjul på at Kirmuzs som vært i det latviske landslagets søkelys tidligere også var ønsket av andre klubber. 

– Etter gode prestasjoner over mange år har selvsagt andre interessenter meldt seg, uten at det har lokket vår trofaste nummer ti bort. Dette er noe vi er utrolig glade for, og Toms vil ha en nøkkelrolle i vår jakt på både poeng og gode opplevelser.

Det er også klart at målsniken Rune Johansen fortsetter. Veteranen la egentlig opp før forrige sesong, men gjorde comeback mot slutten av sesongen, og er nå klar for å satse nok en sesong i eliteserien.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.