Ny nøkkelspiller forlater Sarpsborg

KH 9030
Samuel Magnusson forlater Sarpsborg og Norge, svensken velger trolig å trappe ned sin satsning på innebandy. 


To av klubbens nøkkelspillere har returnert til Sverige, det er klart etter at Samuel Magnusson etter tre år trolig velger å trappe ned. Ny klubbadresse er ikke klar, men etter det Innebandyavisen kjenner til blir det en av de lokale klubbene i lavere divisjoner rundt Jönköping.

– Da har jeg funnet meg tilrette i Jönköping, så da får man passe på å takke Norge og Sarpsborg for tre herlige år. Å få være med å feire 17. mai og alle minner vi har lagd kommer å sitte i lenge, skriver Magnusson på sosiale medier. 

Magnusson har vært en viktig brikke i Sarpsborg, selv om han hatt to alvorlige skader under de tre årene i Norge. Han gjorde 47 poeng (31+16) på 21 kamper før han ble skadet rett før sluttspillet rullet igang. I sluttspillet sto han bokført men en kamp og null poeng. Totalt ble det 70 kamper og 143 poeng (80+63) for den hardtskytende svensken i Sarpsborg. 


I tillegg til Skog og Magnusson har Mario Berntsen valgt å satse videre i Fredrikstad-klubben St. Croix. Berntsen gjorde 20 poeng (7+13) på 22 kamper for Sarpsborg sist sesong.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.