Slevik rotet nesten bort seieren

KH 2895
Slevik ledet 5-1 etter to perioder i den første kvartfinalen mot Gjelleråsen, men nittedølingene skapte spenning i den tredje perioden. 

 

Slevik starter kampen best og skaper en del i starten av kampen, men også gjestene har sine muligheter i en kamp som bølger frem og tilbake en del i starten. Slevik tar over mer og mer, og Philip Rudningen har mer enn nok å henge fingrene i bakerst hos Gjelleråsen. Etter ni minutter får Christoffer Nilsson alt for mye tid i god posisjon og overlister Rudningen og setter 1-0. Gjelleråsen er presset og litt uheldige da en kølle knekker i et oppspill etter 13. minutter, Slevik straffer de hardt og Gustav Franzon øker hjemmelagets ledelse til 2-0. Minuttet etter kommer 3-0 også, Franzon finner Morten Bye og nå blir det vanskelig for gjestene. Med fire minutter igjen får de straffeslag men Anders Bøckmann Olsen redder Axel Wallgrens forsøk med en febereddning. Gjelleråsen henger litt bedre med før lagene går til pause med en solid ledelse for hjemmelaget. 

KH 2814
Gjelleråsens målvakt Philip Rudningen fikk en svett start på dagens oppgjør mot Slevik, og hadde en god del å henge fingrene i og ble fortjent kåret til sitt lags beste spiller. 


Gjestene går rett i strupen på hjemmelaget i starten av den andre perioden, og Robin Norstrøm setter 3-1 før det er spilt minuttet. Halvminuttet etter ryker Slevik på en utvisning, der skaper de en vanvittig mulighet med en gang som de brenner, men klarer ikke å omsette overtallet. Slevik passer på å øke til 4-1 rett etter da Ludvik Hansen som scorer 26 sekunder etter han sonet ferdig utvisningen. Gjestene gjør alt de kan for å redusere, men i det niende minutt er det hjemmelaget som øker til 5-1, nok en gang er det Nilsson som scorer. Det er litt grinete uten at det blir stygt, men at det er sluttspill nå er det liten tvil om. Gjestene får et til overtall og får et par vanvittige muligheter, men ballen sitter ikke innenfor aluminumet for Norstrøm. Med to sekunder igjen av perioden får Gjelleråsen en mann utvist og lagene tusler i garderoben. 

KH 3305
Det var virkelig sluttspillspreg på dagens oppgjør, her er Axel Wallgren og Gustav Franzon i totene på hverandre.


Slevik starter den tredje perioden i overtall, men skaper lite med en spiller mer på banen. Gjelleråsen får sjansen i overtall rett etterpå og scorer 5-2 på frislag etter to minutter, Henrik Bredli er sikker. Gjestene er i dytten og scorer 5-3 under minuttet senere da Wallgren er frempå en retur. Nå svinger det i Gressvikhallen, Thomas Stræte tar ansvar og øker til 6-3, men Wallgren kjør et soloraid og pirker inn 6-4. Underholdningsverdien for dagens publikum er høy med målsjanser og tøffe dueller over hele bane, da ingen av lagene legger noe i mellom. Gjelleråsen får nok en sjanse i overtall, og den utnytter de da Norstrøm setter sitt andre for dagen etter ti minutter. Slevik har litt mer ball nå, men sliter med å skape de helt store sjansene på gjestene som har fylt opp energinivået skikkelig. Med fem minutter igjen går Thomas Zaal ned og må ha behandling, og det blir stopp i spillet noen minutter. Slevik skaper et par muligheter rett etter skaden, og nå tikker tiden fort nedover for Gjelleråsen som tar timeout med halvannet minutt igjen. De tar ut målvakten men klarer ikke å skape nok til å utligne. Dermed vinner Slevik den første kvartfinalen og allerede fredag møtes lagene i Nittedal. 

Slevik-Gjelleråsen 6-5 (3-0,2-1,1-4)
Gressvikhallen, 148 tilskuere
1-0 (08.57) Christoffer Nilsson (Johan Åhlberg)

2-0 (12.59) Gustav Franzon (Morten Bye)
3-0 (14.13) Bye (Franzon)
– (15.57) Axel Wallgren (straffemiss)
3-1 (20.39) Robin Norstrøm (Per Christian Brath)
U2 (21.27) Ludvik Hansen (ulovlig dytt)
4-1 (23.53) L. Hansen (Åhlberg)
5-1 (28.45) Nilsson (William Andersson)
U2 (33.41) Thomas Stræte (feil bytte)
U2 (39.58) Fabian Stensberg (slag)
U2 (42.09) Anders Bøckmann Olsen (obstruksjon)
5-2 (42.12) Henrik Bredli (Norstrøm) spill 5 mot 4
5-3 (42.57) Wallgren (Andreas Lindberg)

6-3 (44.11) Stræte (Nilsson)
6-4 (44.48) Wallgren (ua)
U2 (48.46) Bye (ulovlig dytt)
6-5 (50.07) Norstrøm (Brath) spill 5 mot 4

Skudd: 34-21 (17-8,8-6,9-7)
Dommere: Johansen/Monge

Slevik leder 1-0 i kamper. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.