Underholdende kamp i Rommenhallen

KRH 1569
Det svinget godt i Rommenhallen i kveld da tabellnaboene Sveiva og Sarpsborg barket sammen.


Rommenhallen. Sveiva får besøk av Sarpsborg i kveld. Bortelaget er et vanskelig lag å møte, som vant første kamp knepent i år. Det kan bli en kamp om fjerdeplassen til slutt, men det spørs vel om det ikke er mer heder og ære som står på spill. Før kampen er det en minnestund for Per Henning Valbye som gikk bort så altfor tidlig.

LES OGSÅ: Greåker seriemestere!

Så er vi i gang og det er Sarpsborg som starter best. Tidlig kontring med lynraske pasninger ender hos Fredrik Gjødalstuen som banker inn 0-1. Gjestene er på hugget og øker til 0-2 ved Imre Ødegård-Riisbakken. Sveiva prøver å komme til redusering men det blokkeres av et hardtarbeidende Sarpsborg, som angriper og setter 0-3 istedet. Sist på denne er Magnus Jarberg. Nå får Sveiva opp farta og setter et knallhardt press på Sarpsborg som har problemer å komme ut av forsvar. Det smeller hardt i duellene også, såpass at Sarpsborgs Magnus Samuelsson får utvisning og samtidig skader seg i taklingen. Det blir overtall til hjemmelaget som er nær på å få en til baklengs, men snur opp og Olav Falkeid gjør det selv. Venter ned keeper og setter ballen opp, 1-3. Like etter kommer Sveiva på kontring og Lukas Joaquin Mondaca Haugen setter 2-3 som står seg til pause.

KRH 1449
To scoringer fra Brage Harby sendte Sveiva opp i ledelsen etter å ha ligget under 0-3, men så var det slutt på moroa. 

Sveiva kommer ut jagende etter utlikning og har et solid grep om kampen nå. Målet lar vente på seg til vi nærmer oss ni minutter. Da blir Brage Harby pent satt opp og klinker inn 3-3. Det blir mye frem og tilbake en stund, men plutselig dukker Harby opp igjen og Sveiva har snudd kampen, 4-3. Spillet bølger videre og med tre minutter igjen får Sarpsborg muligheten for utlikning i overtall. Spiller ikke bra og det Sveiva som er nærmest mål. Mer blir det ikke og det er pause. 


KRH 1552
Christoffer Mellegård Andersen sto en god kamp for Sarpsborg i kveld. 


Siste periode er i gang og med en knallhard perfekt pasning fra Lasse Schie styrer Patrick Hjemgård inn utlikningen 4-4. Det varer ikke lenge, Sveiva angriper og Andreas Næss Valbye avslutter med stil, 5-4. Så smeller det den andre veien, 5-5 og dagens andre scoring fra Ødegård-Riisbakken. Det roer seg veldig og en god stund er det veldig avventende spill og det er viktig å ikke gjøre feil. På et frislag i Sveivas slott tar Sarpsborg ledelsen igjen ved Jørgen Nordahl. Da kommer ketchup effekten og to kjappe scoringer til blir det en tøff oppgave for hjemmelaget. De får overtall mot slutten og tar ut keeper men Sarpsborg jobber som tigre i forsvar og holder unna. Det slutter 5-8 og Sarpsborg kan feire for tre hardt ervervede poeng, og inntil videre et håp om å skubbe ned Sveiva fra fjerdeplassen. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.