Snuoperasjon da Gjelleråsen slo Nor 92

KRH 1228
Gjelleråsen lå under men kunne vinne etter en sterk snuoperasjon mot tabellnabo Nor 92.


Vi blir i Lihallen for å overvære herrenes oppgjør mot Nor 92. Dette er to lag som er temmelig like tabellmessig, begge har 26 poeng, men Gjelleråsen har en kamp mindre spilt. Dette kan bli en skikkelig spennende kamp.

LES OGSÅ: Vant thrillerkamp mot Vålerenga

Vi er i gang og det er høyt tempo fra start. Begge lag har flere sjanser i de første minuttene. Nær halve perioden forbi når Gjelleråsen får overtall, det omsetter de raskt til 1-0 ved Axel Wallgren. Nor 92 vil være med og kontrer, en perfekt pasning fra Jørgen Becher gir Simen Bendiksen fri bane og det er 1-1. Ikke lenge etter er det bortelaget som får overtall, men klarer ikke å sette ballen i mål. De siste minuttene blir en kamp om alle baller av to lag som er helt jevnbyrdige. Flere mål blir det ikke og vi tar pause.


KRH 1116
Det ble jevnt og spennende hele veien da Gjelleråsen og Nor 92 barket sammen i ettermiddag.

Tempoet holdes høyt i midtperioden også. Lagene er fremdeles på hverandre som skygger og det er så jevnt som det går an å få det. Det har blitt en del hardere trøkk i taklingene ellers er det likt. Nor 92 tar ledelsen når Jørgen Becher tramper inn fra bak mål og løfter ballen i nettaket, 1-2. Litt over halvveis får Gjelleråsen overtall uten å få til stort, men idet Nor 92 er fulltallige ryker de på to minutter til. Og denne gangen blir det mål, 2-2 bankes inn av Gustav Karlsson. Da er det siste pause som kommer.


KRH 1238
Gustav Karlsson scoret tre ganger og var ekstremt delaktig i Gjelleråsens seier i kveld mot Nor 92.

Tidlig overtall til Nor 92 som etter litt rot blir til 2-3 av Antti Suoraniemi, men gleden blir kortvarig når Robin Norstrøm får plass fra kant og finner lengste kryss, like langt 3-3. Tempoet er om mulig enda høyere nå og det smeller solid i taklingene. Så kommer Nor 92 i kontra og Jørgen Ripel sender gjestene opp i ny ledelse 3-4. Hjemmelaget setter presset høyt og igjen er det like langt når Karlsson igjen finner nettmaskene. Gjelleråsen fortsetter å kjøre på og fra en retur dukker Karlsson opp igjen og nå er det hjemmelaget som leder 5-4. Nå er det Nor 92 som setter alle kluter til og jager for utlikning. Med under to minutter igjen får de overtall, men det blir litt for mye stress og det blir Gjelleråsen som øker til 6-4 etter knallhard jobbing av Wallgren og Andreas Lindberg som setter ballen i mål. Det ble en sliteseier til Gjelleråsen dette, men stor glede for tre poeng. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.