Vant thrillerkamp mot Vålerenga

KRH 0333
Harstad har sikret seg minst kvalifisering etter at de slo Vålerenga i det som utviklet seg til en thriller i ettermiddag.

 

Det blir minst kvalifisering for Harstad etter at de slo Vålerenga med 9-8 i dag. Resultatet betyr at Harstad har innbyrdes oppgjør på Vålerenga hvis lagene havner på samme poeng etter neste serierunde, og med tre poengs forsprang betyr det at Harstad ikke kan rykke direkte ned.

Det kan både Sandnes som nå ligger på kvalifiseringsplass og Vålerenga som ligger sist på tabellen gjøre. Vestlendingene fikk juling av Tunet i ettermiddag, og når de møter Harstad på bortebane i siste serierunde er bare seier godt nok for å ta seg forbi Harstad og sikre kontrakten.

LES OGSÅ: Greåker seriemestere! 


Vålerenga på sin side må ha hjelp av Harstad samtidig som de selv slår Nor 92 på bortebane for å kunne overleve etter sin første sesong i eliteserien. Blir det likt på poeng er det Vålerenga som har fordel etter å ha vunnet begge oppgjør mot Sandnes tidligere i sesongen.

Det var jevnt lenge oppe i nord og det var gjestene som ledet etter to perioder, da det sto 5-7 på resultattavlen i Harstadhallen. En sen redusering av Toms Kirmuzs ga håpet tilbake, og da samme mann scoret to på rappen i starten av den tredje perioden øynet hjemmelaget muligheten. Mats Løkken sendte imidlertid gjestene i føringen igjen, men så våknet Linards Scegolevs som utlignet med sitt fjerde mål for agen og Toms Niedre sendte hjemmelaget til himmels og opp på trygg plass før siste serierunde med sin 9-8 scoring halvannet minutt før slutt. KAMPFAKTA


Slevik fikk trøbbel mot Akerselva. 

Det startet som forventet for Slevik i dagens bortekamp mot Akerselva, men fire scoringer på rappen fra hjemmelaget ga østfoldingene trøbbel. Slevik kunne etterhvert snu oppgjøret og vinne 7-6. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.