Valset over Gjelleråsen

KRH 1907
Gjelleråsen fikk en fryktelig opplevelse på hjemmebane da de regelrett ble valset over av Greåker i ettermiddag.


Første tur til Lihallen denne sesongen. Gjelleråsen har tøff motstander i dag med Greåker på besøk. Gjestene er nok hevnlystne etter møtet mot Sveiva sist runde, nå har de ikke råd til å miste flere poeng. Hjemmelaget må nok finne seg i å være «underdogs» i dag.

LES OGSÅ: Skremmeskudd fra Fredrikstad

Vi er igang og det varer ikke lenge før Gustav Karlsson er våken på en pasning fra motsatt side, som han tar med seg og setter kampens første scoring og sender Gjelleråsen i ledelsen. Greåker setter fart på og det drøyer ikke lenge før det er likt igjen, Kristoffer Bakke til 1-1. det går i et forrykende tempo nå og hjemmelaget sliter med å holde følge. Det viser seg raskt i målprotokollen også. Greåker tar ledelsen 2-1 ved Sondre Haglund før Sander Fauskanger øker til 3-1 minuttet senere. William Larsson setter to mål i samme bytt og det er 5-1 til gjestene. Det blir verre, periodens siste mål kommer med 20 sekunder igjen, 7-1 fra Martin Lilleby og kampen er vel bortimot avgjort. Kan Gjelleråsen klare å komme tilbake etter dette?

KRH 1757
Det ble en tung dag på jobben for Gjelleråsens målvakt Tommy Fjeldaas og hans lagkamerater mot Greåker.

Andre periode starter i høyt tempo, kanskje litt for høyt for det blir en del rot. Etter ni minutter blir det 8-1 når Lars Erik Torp kan trampe inn fra kanten og pent sette scoringen i lengste vinkel. Rett etter er det endelig en lysning for hjemmelaget når Audun Moen Hovin får inn 8-2. det roer seg betraktelig og Gjelleråsen kan rulle ball, plutselig er Karlsson alene foran mål og det er 8-3. Greåker har flere muligheter men det er ny redusering fra Gjelleråsen som kommer, 8-4 Av Sindre Buraas. Nå setter Greåker på turboen igjen og med to kjappe scoringer kan de gå i garderoben med 10-4 ledelse.

KRH 1698
Kristoffer Bakke var en av to firemålscorere for Greåker mot Gjelleråsen. Martin Lilleby scoret også fire for østfoldingene. 

Perioden starter veldig rolig og det drøyer en stund før det skjer noe. Da er det Kenneth Skistad som starter et soloraid og det blir til 11-4 til Greåker. vi hopper frem til halvspilt periode og nå slipper det løs for gjestene. Målene triller inn i rask rekkefølge og det blir mange. Det hjalp ikke at hjemmelaget yppet seg i midtperioden. Når sirenen går for sluttstrek står det hele 18-4 på tavla, og det er vel ikke mer å si om dette. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.