Nesten reprise av NM-finalen

KRH 1266
Det ble nesten reprise på vårens NM-finale da en nykommer sikret Sveiva poeng i toppoppgjøret mot Greåker.


Toppkamp i Rommenhallen i kveld når Sveiva får besøk av Greåker. Det er bare seier som er godt nok for lagene nå skal de henge på maskinen foran seg. Vil tro at vi får en tett kamp som inneholder alt innebandyen kan by på.

LES OGSÅ: Slevik dominerte lokaloppgjør

Litt forsiktig i starten men det gir seg fort og det blir en kamp om hver eneste ball. Sveiva får et tidlig overtall og setter et knallhardt press mot Greåkers mål. Det blir imidlertid bortelaget som kommer i kontra og bare stolpene holder ballen ute. Greåker rir av dette men det varer ike lenge før de igjen må sette en i sekretariatet og Sveiva kjører på, men vil seg ikke denne gangen heller for hjemmelaget. Det blir betraktelig hardere i duellspillet og spillet bølger. Så får Kristoffer Bakke en pasning, skyter og en dekket Andreas Falkeid må hente den ut av nettet, ledelse til Greåker. Mer blir det ikke før pause. 


KRH 0997
Det gikk på skinner i starten av oppgjøret for Greåker, men som i april rotet østfoldingene bort seieren på tampen. 

Sveiva kommer hardt ut etter hvilen og utlikner etter bare 34 sekunder ved Sindre Bjerknes, 1-1. Minuttet senere får Greåker overtall, men som Sveiva greit rir av. Med fullt lag går de lynraskt i kontra men skuddet går utenfor. Det blir mere grinete nå og kampen om posisjoner foran målene blir knallharde. Etter 11 minutter får Greåker nytt overtall og denne gangen går det bra for gjestene. Lars Erik Torp sender laget sitt i ledelse igjen, 1-2. Greåker vil ha mer og med et lynraskt klikklakkspill setter Bakke 1-3. De siste minuttene av perioden blir preget av mye rotete spill og det står seg slik til pause.

KRH 0916
Olav Falkeid debuterte for Sveiva og sikret poeng med to scoringer i kampens sluttminutter. 

Sveiva og Bjerknes bruker litt lengre tid nå, 52 sekunder og ny redusering til 2-3. Det blir en del rot på Sveivas halvdel og det ender med at Martin Lilleby kan øke til 2-4. Nå er det ordentlig grinete her og det blir til overtall til Sveiva, riktignok for spill med hånd, men. Igjen rir Greåker av trykket og like etter går de i kontra. Det blir til 2-5, Torp sist igjen. Halve perioden er forbi og Sveiva igjen i overtall, og igjen ender det uten mål. Sveiva tar timeout og det hjelper bra. Først får Marcus Gustafsson plass til å sikte og det er 3-5. Sveiva kjører på, tar ut keeper og nykomlingen Olav Falkeid setter sitt første for den nye klubben til 4-5. Under minuttet igjen og Falkeid forlater buret og igjen er det Olav Falkeid som dukker opp og det er 5-5. Sirenen går for full tid og vi skal avgjøre dette på straffekonkurranse. For en snuoperasjon av hjemmelaget, fra fortvilelse til enorm glede på tre minutter.

Østfoldingene sikre på straffer

Greåker starter, William Larsson setter 0-1, Sveiva i stolpe ut. Greåker bommer, Sveiva med Falkeid, 1-1. Greåker svarer, Kenneth Skistad 1-2. Yngstemann Casper Sletten klarer ikke å overliste Markus Jelsnes. Så er det Torp for gjestene, 1-3. Nå må hjemmelaget sette de neste, Andreas Valbye 2-3. Så er det Wibring Lindqvist, er sikker og dermed er det Greåker som får ekstrapoenget med seg foran 329 tilskuere i Rommenhallen i kveld. KAMPFAKTA(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.