Sarpsborg best i lokaloppgjøret

KH 4759
Sarpsborg var best i lokaloppgjøret mot Fredrikstad i kveld, selv om det ble litt nerve i oppgjøret i den tredje perioden. 

 

Sarpsborg får en drømmestart da Mario Berntsen lurer inn ballen i mål allerede etter 11 sekunder. Det var en daff innmarsj og en sløv lineup fra lagene, men kampen starter i et forrykende tempo, der hjemmelaget presser på for en utligning. Isteden er det gjestene som kan kontre inn sitt andre for dagen da Emil Skog setter ballen i kassen. Tempo daler etter scoringen, og først i det 13. minuttet skjer det noe. Sarpsborg får straffe, men Berntsen får ikke ballen i mål. Isteden kan Fredrikstad redusere etter et frislag der ballen tar på en spiller og daler i mål, signert Jørgen Sjolte. Fredrikstad fortsetter å presse på, men det åpner rom for kontringer og der er Fredrik Gjødalstuen skjerpet med to minutter igjen av perioden og fastsetter pauseresultatet til 3-1, fordel gjestene. 

KH 4889
154 tilskuere fikk se Sarpsborg vinne dagens lokaloppgjør mot Fredrikstad i Rolvsøyhallen. 


Sarpsborg starter den andre perioden best og i det fjerde minutt scorer de 4-1, da Ådne Øvereng finner Samuel Magnusson på blank kasse. Samme mann scorer også 5-1 halvveis i perioden, fint servert av Skog, i det som er en rotete og grinete periode. Det er sjanser begge veier, men det er lite oppstilt spill, og tempoet er til tider lite for høyt for ferdighetene. Fredrikstad får en litt kontakt med fem minutter igjen da unggutten Einar Delås er kontant på et frislag. Fredrikstad presser på for en ny redusering på slutten men det er gjestene som er nærmest scoring, og kan gå til den siste pausen med 5-2 ledelse. 


KH 5131
Gentrit Haziri måtte hoppe inn i mål for en syk Nicholay Halvorsen og ble kåret til Fredrikstads beste spiller i kveld. 


Fredrikstad fikser nerve i kampen da Stian Setterberg setter 5-3 i det fjerde minutt. Gentrit Haziri som steppet inn for en syk Nicholay Halvorsen spiller opp seg og stenger igjen målet nå. Begge lag kriger bra og spillet bølger frem og tilbake med få avbrudd. I det 16. minutt avgjør sarpingene mer eller mindre kampen da Patrick Hjemgård finner nettmaskene. Fredrikstad tar timeout og tar ut målvakten. De presser og presser, men klarer ikke å skape det helt store. Helt på tampen scorer Sarpsborg to ganger på fem sekunder, det første signert Jørgen Nordahl og kampens siste setter Lasse Schie fra egen banehalvdel og fastsetter sluttresultatet til 8-3. Med det klatrer Sarpsborg opp på femteplass etter ni serierunder. 

Fredrikstad-Sarpsborg 3-8 (1-3,1-2,1-3)
Rolvsøyhallen, 154 tilskuere
0-1 (00.11) Mario Berntsen (Emil Skog)
0-2 (05.22) Skog (Berntsen)
– (12.34) Berntsen (straffemiss)
1-2 (16.04) Jørgen Sjolte (Markus Marthinsen)
1-3 (18.19) Fredrik Gjødalstuen (Imre Ødegård-Riisbakken)
1-4 (23.25) Samuel Magnusson (Ådne Øvereng)
U2 (25.26) Christopher Hemstad (spill med hånd)
1-5 (30.12) Magnusson (Skog)
2-5 (35.34) Einar Delås (Hemstad)
3-5 (43.21) Stian Setterberg (Markus Madsen)

3-6 (53.21) Patrick Hjemgård (Gjødalstuen)

3-7 (59.45) Jørgen Nordahl (Magnusson)
3-8 (59.50) Lasse Schie (Tobias Brevik)
Skudd: (10-15,9-10,)
Dommere: Kristoffersen/Olsen

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.