Sveiva med god kontroll

KRH 7902
Sveiva hadde relativt god kontroll på forestillingen i kveld da de fikk besøk av Nor 92.


Siste kamp i kveld for min del er mellom Sveiva og Nor 92. Bortelaget klatret opp til femteplass etter forrige runde, skal de klare å stoppe hjemmefavorittene fra å ta sin syvende seier på rad? Svaret får vi snart.

LES OGSÅ: Landslagssvingen senket Harstad

En eksplosjon av Sveiva starter dette oppgjøret. Casper Sletten løper seg fri og plutselig helt alene foran Robin Kulpakko, men ballen går over. Nor 92 svarer med lynrask kontring og er også nære med skuddet sitt. Det går i et forrykende tempo og det strøs omkring med knallharde dueller. Det blir fort klart for tilskuerne at Nor 92 er her for å ta poeng. Det roer seg litt etterhvert og det ender målløst til pause.

KRH 7961
Sveiva hadde relativt god kontroll på gjestene Nor 92 i kveldens kamp i eliteserien for menn. 

Sveiva starter best i midtperioden også, om ikke så eksplosivt. Men nå blir det mål. Fra et frislag finner Sindre Bjerknes, Andreas Sletten og det er 1-0 til hjemmelaget. Så får Sveiva overtall, men til tross for et knallhardt press klarer de ikke å omsette. Hjemmelaget holder koken videre og gjestene tar overgangene når de kommer. vi går til det 14. minuttet, Bjerknes bryter en pasning og stuper fremover, avslutningen blir en pen vipp og det er 2-0. Så er det Nor 92 som får overtall, da får vi et hyggelig gjensyn med Jørgen Becher på banen. Det hjelper imidlertid ikke mye og det hele renner ut i sanden. Det nærmer seg pause men Sveiva rekker å sette en til i kassa. Igjen kommer målet etter et frislag og sist er Bjerknes.

KRH 7992
Sindre Bjerknes scoret to ganger for Sveiva og var svært sentral i dagens seier, her sammen med Casper Sletten.  


Temmelig mye roligere i starten på siste periode. Spillet bølger og det er en del slurv og surr begge veier. Så kommer Nor 92 tungt mot Sveivas mål, skyter og retur som Jonas Strand setter inn til 3-1. Halve perioden er forbi når Sveiva øker til 4-1 i overtall ved Casper Sletten.

Det løpes og det er til tider nær kaos men sjansene kommer begge veier. Med litt over to minutter igjen får Nor 92 overtall igjen, skudd på innsiden av stolpen, ett på utsiden og en redning av Andreas Falkeid blir det Nor 92 får til og det ender 4-1. Dermed øker avstanden mellom fjerde- og femteplass. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.