Derbyseier for Sveiva

KRH 7408
Sveiva har hadde god kontroll på kveldens lokaloppgjør da de slo Gjelleråsen på hjemmebane.


Onsdag kveld og ny kamp i Rommenhallen. Sveivas motstandere er Gjelleråsen, skikkelig derby med andre ord. Lagene har spilt syv kamper hver og Sveiva ligger fire poeng foran, og det har blitt et lite skille mellom fjerde- og femteplass på tabellen. Regner da med at vi får se et heltent bortelag som vil ha tre poeng med seg hjem, men ikke uten kamp fra hjemmelaget.


LES OGSÅ: Sarpsborg knuste Akerselva

Sveiva med tålmodig åpning på kampen, og Gjelleråsen ligger og venter på de men griper sjansen når den kommer. Sindre Bjerknes sender hjemmelaget i ledelsen i det femte minuttet. Samtidig pådrar Gjelleråsens målvakt Tommy Fjeldaas på seg en skade og må gå av, inn kommer Philip Rudningen. Bortelagets Petter Ulven viser at han kan skyte han og rett etter, og da er det like langt igjen. Tempoet og duellene blir bedre og tøffere etterhvert men ingen ufinheter. Så får Marcus Gustafsson rom og tid og banker inn 2-1. Sveiva får overtall mot slutten men gjestene forsvarer seg godt og det blir ikke mål, mer blir det ikke før pause.

KRH 7437
Marcus Gustafsson scoret tre mål for hjemmelaget og var sterkt bidragende til at Sveiva vant kveldens oppgjør mot Gjelleråsen.

Sveiva kommer ut med fyr i shortsen og setter Gjelleråsen under sterkt press, men kommer ikke forbi sisteskansen. Gjelleråsen kommer igang for fullt de også og spillet bølger med store sjanser begge veier. vi må frem til det 14. minuttet, Gjelleråsen kontrer, mener de blir hindret men viftes av. Sveiva kontrer tilbake og Andreas Valbye øker til 3-1. Samtidig får Gjelleråsen utvisning for protest og nå omsetter hjemmelaget ved Gustafsson 4-1. Sveiva kjører hardt mot slutten og når Brage Harby snapper en ball på midten stopper han ikke før det er 5-1. Med bare fire sekunder igjen kommer periodens siste mål, igjen er det Gustafsson, hans tredje så langt. 


KRH 7464
Philip Rudningen måtte hoppe inn i mål etter at makker Tommy Fjeldaas skadet seg i forbindelse med Sveivas første scoring. Unggutten reddet 83% av skuddene og gjorde sine saker bra mellom stolpene og ble belønnet med premie som sitt lags beste spiller. 


Ikke like hett nå og Gjelleråsen angriper, får tidlig overtall men klarer ikke å gjøre så mye med det. Den første halvdelen blir mest løping og lite sjanser. Så løsner det for Sveiva og Harby øker til 7-1. Det fortsettes å krige om ballen og mye enmannsshow som ikke fører noensteds. Det ble en transportetappe mot tre nye poeng for Sveiva de siste minuttene selv om Gjelleråsen aldri slutter å kjempe. Og jammen klarer de å finne nettmaskene, bare 35 sekunder igjen når Joakim Backsæther bryter inn og det er 7-2. Like etter får Gjelleråsen straffe men den reddes, så er det over og det gjenstår bare å takke for kampen. KAMPFAKTA


Nor 92 og Tunet vant

Det ble tre poeng for Nor 92 da de fikk Fredrikstad på besøk i kveld. Philip Kämpe var kampens store spiller, og unggutten noterte seg for poeng (2+2) på fire scoringer i 7-3 seieren. KAMPFAKTA

Tunet hadde som ventet få problemer å slå nykommerne Vålerenga. Fire scoringer fra Ole Martin Skau Jansson og tre fra Erlend Vestby, og bland annet seks poeng (1+5) fra Ole Mossin Olesen sørget for 13-4 seier og andreplass på tabellen, poenget bak serieleder Greåker. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.