Slo vestlendingene

KRH 5925
Sveiva slo Sandnes i ettermiddag i en til tider spennende kamp. I Gressvikhallen endte det med regelrett massaker da Slevik fikk besøk av Harstad.


Søndag og vi er tilbake i Rommenhallen. I dag er det herrekamp og Sveiva møter Sandnes. Lagene spilte i går og det kan innvirke på dagens kamp, uansett gir vi Sveiva favorittstempelet i dagens oppgjør.


LES OGSÅ:
 Tøff motstand i finalen

Sveiva tar tak om ballen fra start men ryker på en tidlig utvisning. Sandnes trykker på og Jesper Engstrøm klinker gjestene i ledelsen med en suser i krysset, 0-1. Sveiva fortsetter presset men nå ender det med straffe til Sandnes. Den tar Kasper Gjesdal Hansen som med en zorro setter 0-2. Gjestene er våkne og effektive i kontra så her må Sveiva skjerpe seg og unngå feil. Hjemmelaget setter opp tempoet og det blir straks mer fysiskt. Men det lønner seg, kjappe pasninger og Casper Sletten reduserer til 1-2. Sveiva holder initiativet og idet det gjenstår ett minutt får de straffe, og Casper Sletten trår ut for å ta den. Gjør ingen feil og det er likt 2-2. Sveiva finner nettet en gang til men dommerne mener at sirenen gikk før ballen krysset linjen og vifter den av.

KRH 5936
Ole Laland Egeland er tilbake i Sandnes mål, den tidligere landslagsmålvakten ble spilleklar til helgens kamper på utlån fra Lye. Her depper han etter et nytt tap og sisteplass på tabellen. 

Det blir ingen forandringer spillmessig i andre perioden. Sandnes ligger lavt og forsvarer seg godt og venter på en feil slik at de kan sette full gass fremover.  Det blir først til 3-2 til Sveiva når Andreas Sletten løper seg fri og ikke lenge etter kontrer Sveiva og de får straffe igjen. Casper Sletten tar denne også, ingen tvil 4-2. Så slurver Sveiva bak og straffen utdeles øyeblikkelig, Andreas Mikalsen 4-3. Tempoet faller litt men Sveiva holder ballen og har ikke mindre enn tre skudd i metallet. Med fem sekunder igjen fastsetter Sindre Bjerknes resultatet etter to perioder til 5-3.  


KRH 5871
Liten tvil om at innebandylivet leker for Casper Sletten for tiden, i dag ble det fire scoringer mot Sandnes og unggutten leder poengligaen i eliteserien med 25 poeng (10+15) etter seks kamper.

Siste periode og vi fortsetter som tidligere. Sveiva får et tidlig overtall og bruker litt tid, men å la Marcus Gustafsson få rom og tid til å lade straffer seg fort. Med en rakett i vinkelen øker han Sveivas ledelse til 6-3. Sandnes svarer raskt, Johan Lenemark reduserer til 6-4. Gjestene setter fart på og jager ytterligere redusering men det varer ikke lenge før hjemmelaget har kontroll igjen. Sveiva får igjen overtall, Bjerknes ser en luke og tramper inn fra kant og det er 7-4. Like etter får gjestene smake sin egen medisin, Frikk Bruland kontrer inn 8-4. Sandnes tar ut keeper med nesten fem minutter igjen, mister ballen og 9-4 Bjerknes. Sandnes slipper innpå alle ungdommene sine, som slett ikke gjør seg bort. Med litt over minuttet igjen får Sandnes overtall, tar ut keeper og spiller seks mot fire. Det ender med at Casper Sletten setter sitt fjerde mål og Sveiva vinner 10-4. Det er en skuffet gjeng i svart som takker for kampen. KAMPFAKTA

Massakre i Gressvikhallen

Harstad kjempet hardt mot Sarpsborg i går, og også i dag var det østfoldinger som de skulle bryne seg på. For de nordnorske guttene ble dagens oppgjør mot Slevik et eneste langt mareritt. Slevik vant de tre periodene med 7-0, og til slutt med 21-0(!). Thomas Stræte som sto over gårsdagens oppgjør mot Vålerenga gjorde ni poeng (4+5) og med fem scoringer fra Ryan Halldén og hattrick av unggutten Benjamin Omberg Iversen var massakren komplett. Null poeng og en tung flytur hjem til Harstad for gjestene med andre ord. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.