Flytter kamper grunnet ras

KH 4842
Sist helg måtte NBF utsette «Slaget om Groruddalen» grunnet utstyrsproblemer i Apalløkkahallen. Denne helgen må Hans Roar Wilhelmsen og Gjelleråsen spille sine hjemmekamper i Rommenhallen grunnet ras i Nittedal.


Norges Bandyforbund har bestemt at Gjelleråsen må spille sine to neste hjemmekamper i Rommenhallen etter jordras i nærheten av Lihallen, der kampene opprinnelig skulle ha blitt spilt. Gjelleråsen møter Slevik lørdag og Harstad søndag, og det ble lenge sett muligheter for å gjennomføre de to kampene i eliteserien for menn. 

– Norges Bandyforbund spurte kommunen om dispensasjon for å spille kampene i hallen lørdag og søndag, men kommunen kunne dessverre ikke dispensere for elitekampene da hele området er avsperret og vannet stengt på grunn av muligheter for forurensning, skriver NBF i en pressemelding.

Grunnet at Gjelleråsen møter Harstad søndag blir begge kamper flyttet til Stovner.
– Situasjonen er beklagelig, ikke minst når et reiselag er involvert i kampene denne helgen. Norges Bandyforbund har levd etter to prinsipper når det gjelder kamper for reiselag, det ene er at de må avvikles etter oppsettet og det andre er at lagene de møter på søndager skal ha samme kampbelastning den helgen. Det vil si at deres motstandere også har kamp lørdag.

Gjelleråsens kamp mot Slevik starter en halvtime senere enn planlagt og det betyr at kampen mot Slevik går klokken 17.00 i Rommenhallen lørdag, og nittedølingene møter Harstad søndag klokken 14.00 i samme hall. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.