Greåker hadde god kontroll

KH 4477
Det ble en kontrollert hjemmeseier da Greåker fikk besøk av Gjelleråsen i ettermiddag, i en kamp som var langt fra underholdende. Et effektivt Greåker scorer på sine to av sine tre første skudd og tar ledelsen 2-0 før det har gått fire minutter, signert Sander Fauskanger og nysigneringen Kristoffer Bakke. Gjelleråsen sliter litt med å få ting til å stemme og et dødelig effektivt Greåker ser ut å ha god kontroll. 3-0 kommer med et par minutter igjen av den første perioden, og østfoldingene kan gå til pause i komfortabel ledelse.


KH 4442
Sander Fauskanger scoret kampens første mål med et distinkt skudd i lengste hjørne. 


Den andre perioden kan beskrives med et eneste ord, stillingskrig. Gjelleråsen har tatt på seg arbeidsklærne og kriger hardt i duellene, det gjør også hjemmelaget Greåker og det er en til tider sjansefattig periode, samtidig som det begynner å bli litt grinete. Greåker har de fleste store mulighetene, men også gjestene har et par i ny og ne. Mål blir det ikke i midtperioden for målvaktene har god kontroll på skuddene og lagene går i garderoben etter en målløs periode. 


KH 4493
Even Rogne var sammen med målvakt Phillip Rudningen et av lyspunktene hos gjestene i dag. 


Gjelleråsen sliter med å få tempo i angrepene, og Greåker ser ut å være fornøyde med å lede med tre mål. Hjemmelaget er til tider litt for glade i å gjøre det pent, og det blir ikke like effektivt som i den første perioden. Det er noen sjanser her og der men det er lavt tempo i oppgjøret og publikum er langt fra å bli skikkelig underholdt i Tindlundhallen. Gjestene tar timeout med et par minutter igjen, tar ut målvakten og med 12 sekunder sprekker endelig de nullen. Sindre Buraas skyter lavt fra distanse og fastsetter sluttresultatet til 3-1. 

Greåker-Gjelleråsen 3-1 (3-0,0-0,0-1)
Tindlundhallen, 213 tilskuere
1-0 (01.19) Sander Fauskanger (Cato Glenge)
2-0 (03.57) Kristoffer Bakke (William Larsson)
3-0 (17.36) Michael Helgesen (Kenneth Skistad)
3-1 (59.48) Sindre Buraas (Olav Falkeid)
Skudd: 21-11 (8-2,8-2,5-7)
Dommere: Kristoffersen/Olsen


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.