Sterk Slevik-seier

KH 4274
Slevik slo Sveiva i seriepremieren etter å ha snudd kampen mot forrige sesongs norgesmestere.Det begynner noe avventende før Slevik tar et lite grep om kampen. Begge lag har sjanser innledningsvis og spesielt da kampen åpner seg opp halvveis i perioden. Midt i en god Slevik-periode kontrer Sveiva, Sindre Bjerknes finner Brage Harby som scorer etter en fin kontring fra gjestene. Sveiva tar over etter scoringen og har flere god muligheter å øke ledelsen men det blir bare en scoring i den første perioden. 


KH 3908
Brage Harby ga Sveiva ledelsen to ganger mot Slevik, men så begynte det å stokke seg for de regjerende norgesmesterne. 


Slevik jakter på en utligning og debutant Gustav Franzon hamrer ballen i kryssribben etter fire minutter, men uten tellende resultat. Det får Slevik isteden da de får overtall halvveis i perioden og Ludvik Hansen setter 1-1. Sveiva går rett i strupen på hjemmelaget og etter pent spill kan Harby score sitt andre for dagen. Halvminuttet etter ryker Sveiva på enda en utvisning og igjen scorer Slevik, ved Joel Fallberg. Sveiva viser til tider hvorfor de spilte NM-finale sist sesong med fine angrep, men Slevik står opp bra mot norgesmesterne. Temperaturen går kraftig opp mot slutten av perioden og hjemmelaget har flere gode muligheter til å gå opp i ledelsen, noe de også gjør med halvannet minutt da Johan Åhlberg finner nettmaskene og Slevik kan gå til pause med 3-2 på tavlen. 


KH 4116
Anders Bøckmann Olsen sto en bra kamp for Slevik i sin debut og reddet 16 av 18 skudd i ettermiddag. 


Slevik fortsetter å vise gode takter og får uttelling allerede etter fire minuter av den tredje perioden da Ryan Halldén scorer i comebacket og sender hjemmelaget opp i 4-2 ledelse. Sveiva kjemper for å få til en redusering, men det er isteden Slevik som kriger inn 5-2 etter halvspilt periode. Det blir en herlig batalje, begge lag smeller på godt i duellene og det er sjanser begge veier. Med fem minutter igjen får Slevik straffe, men unggutten Andreas Eide klarer ikke å overliste Marius Knutsen som hopper inn på straffen istedenfor Andreas Falkeid. Sveiva tar ut målvakten med tre minutter igjen av kampen og satser alt fremover, men det vil seg ikke. Slevik rir av stormen og vinner 5-2 foran 142 tilskuere i Gressvikhallen.


Harstad og Nor 92 vant
Det ble en målrik affære i Harstad i ettermiddag, da hjemmelaget slo Akerselva 13-11. Målene rant inn jevnt over hele kampen og hjemmelagets Toumo Manninen var poengbest med seks poeng (3+3), hos gjestene var Erlend Bjerknes best med fire poeng (3+1) i debuten for Akerselva. KAMPFAKTA

Nor 92 viste styrke da de borteslo Sarpsborg med 6-2. Linus Söderblom og Jørgen Ripel scoret to mål hver i Skjeberghallen mot østfoldingene. KAMPFAKTA

Slevik-Sveiva 5-2 (0-1,3-1,2-0)

Gressvikhallen, 142 tilskuere
0-1 (14.28) Brage Harby (Sindre Bjerknes)
U2 (26.16) William Andersson (hardt spill)

U2 (30.24) Andreas Sletten (holding)
1-1 (31.03) Ludvik Hansen (Joel Fallberg) spill 5 mot 4

1-2 (32.55) Harby (Casper Sletten)
U2 (33.33) Sindre Palving (løfting av kølle)
2-2 (33.58) Fallberg (Ryan Halldén) spill 5 mot 4
3-2 (38.39) Johan Åhlberg (Christoffer Hansen)
4-2 (45.04) Halldén (L.Hansen)
5-2 (50.17) Daniel Eriksson (Gustav Franzon)
– (55.16) Andreas Eide (straffebom)
Skudd: 16-18 (3-5,7-10,6-3)
Dommere: Kristoffersen/Olsen

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.