Vi tipper eliteserien menn

KH 3029
Innebandyavisens «ekspertpanel» tipper østfoldinger i topp på tabellen, og at nykommerne får det tøft i debutsesongen. Sjekk ut vår uhøytidlige tabelltips før serieåpningen i morgen. 


Dagen før dagen slår vi til med en liten uhøytidlig tabelltipping. Vi ba noen nøkkelspillere og  trenere tippe tabellen, og tok så noen runder på redaksjonen for å finne ut hvem som er forhåndsfavoritter i årets eliteserie for menn.

Det er liten tvil om at mange holder Greåker som favoritter, et eneste tap og overlegen seier i eliteserien, og i sommer har man styrket en allerede sterk tropp. Tunet har også styrket sin tropp og alle vi spurte var enige om at det blir Østfold på topp og Manglerud-klubben på andreplass. 


LES OGSÅ: I morgen starter eliteseriene

Noe jevnere var det om den siste medaljeplassen ifølge panelet, der er er det Sveiva, Slevik, Gjelleråsen og Sarpsborg vi forventer å se.

I kampen rundt sluttspillplassene tror de fleste at Fredrikstad tar et byks opp på tabellen og sikrer seg en etterlenget plass i NM, med Akerselva som siste lag inn. Nor 92 får et vanskelig andreår og Sandnes mister sluttspillet. Det gjør også Harstad som «ekspertene» tror havner på kvalifiseringsplass og risikerer å ta turen ned i 1.divisjon sammen med nykommerne Vålerenga som panelet tror rykker rett ned.

Heldigvis for den nordnorske klubben og Oslos stolthet heter det tipping og ikke fasitt, så her er det bare å motbevise forhåndstipsen.

Innebandyavisens tabelltips 19/20:

1. Greåker
2. Tunet
3. Sveiva
4. Slevik
5. Sarpsborg
6. Gjelleråsen
7. Fredrikstad
8. Akerselva
----------------------
9. Nor 92
10. Sandnes
- - - - - - - - -
11. Harstad
––––––––––––
12. Vålerenga

Husk å lese våre forhåndssaker om eliteserien for menn. Du finner alle våre artikler med forhåndsstoff ved å klikke på linkene under.

Greåker – Gull er alltid målsettingen! 
Tunet – Skal høyere på tabellen
Sveiva – Flere må ta mer ansvar
Slevik – Det blir spennende
Sarpsborg – Skal være bland de beste
Gjelleråsen – Mer kvalitet enn kvantitet
Fredrikstad – Sikter oss inn på sluttspillsplass
Akerselva – Vi kommer til å revansjere oss
Nor 92  – Blir litt spesielt
Sandnes – Fått inn noen dyktige spillere
Harstad  – Gleder meg til ny sesong
Vålerenga  – Får en mer sentral rolle

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.