Scoret tre i debuten

trk fredrikstad greaker 9
Greåker var best i dagens treningskamp mot Fredrikstad på bortebane, der nyervervelsen Joel Ingesson viste gode takter med tre scoringer. 

 

Starten av treningskampen er preget av slurv og det går flere minutter før det blir noe ordnet spill. Greåker har god kontroll på kampen og tar også ledelsen i det tiende minuttet da nyervervelsen Joel Ingesson finner nettmaskene. Fredrikstad er litt bedre med etter scoringen, men fem minutter senere øker Cato Glenge ledelsen og det står 0-2 på tavlen i Rolvsøyhallen. Begge lag har sine muligheter, men Greåker til pause med god kontroll.

trk fredrikstad greaker 5
Jonas Bøckmann møtte gamle lagkamerater i sin debut for Fredrikstad.


Greåker øker ledelsen i starten av den andre perioden da Ingesson avslutter et fint angrep av gjestene. Etter scoringen er det en sjansebonanza uten like, men Fredrikstad slipper med skrekken og kort tid etter kan Stian Setterberg sprekke nullen på en kontring, helt mot spillets gang men 1-3 er det. Spillet bølger litt mer nå, men det er fortsatt Greåker som skaper de fleste mulighetene og Lars Erik Torp ser til at Greåker kan gå til pause med tremålsledelse.

trk fredrikstad greaker 12
Kristoffer Bakke debuterte for Greåker etter overgangen fra Karlstad.
 

Gjestene bruker 43 sekunder på å øke ledelsen til fire mål i starten av den tredje perioden, signert Ingesson etter fin assist av Kenneth Skistad. Syv sekunder senere snurrer Daniel Svendsen inn 2-5 reduseringen. Spillet bølger frem og tilbake i store deler av perioden, men scoringene uteblir nå. Med et par minutter igjen tar Fredrikstad ut målvakten i et desperat forsøk på å krype nærmere i målprotokollen. Med halvminuttet igjen får Greåker en utvisning, og med seks mot fire kommer 3-5 reduseringen fra Jørgen Sjolte, men flere scoringer rekker ikke hjemmelaget med og Greåker vinner.

Fredrikstad-Greåker 3-5 (0-2,1-2,2-1)

Rolvsøyhallen, ca 100 tilskuere
Mål Fredrikstad: Stian Setterberg, Jørgen Sjolte

Mål Greåker: Joel Ingesson 3, Cato Glenge, Lars Erik Torp
Dommere: Olsen/Meller

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.