Forlenger kontrakten med landslagsbacken

KRH 2862
Landslagsbacken Christoffer Øistad har forlenget sin kontrakt med Norgesmesterne Sveiva, som også har hentet tilbake en unggutt fra 1.divisjon. 

 

Det blir to nye sesonger i moderklubben Sveiva for landslagsbacken Christoffer Øistad. 26-åringen har vært fast inventerar på klubbens førstelag i en årrekke. Øistad gjorde 27 poeng (14+13) på 19 kamper i eliteserien, og det ble også syv poeng (3+4) på like man kamper i sluttspillet. 

LES OGSÅ: Oppsett for eliteserien klart


Brage Harby har også forlenget med klubben og signert en ny toårsavtale. Trønderen har imponert for Sveiva siden overgangen fra Freidig i 2017, og scoret 16 mål sist sesong.


MIK 2431
Jesper Pedersen er tilbake i moderklubben etter en sesong i 1.divisjon med Vålerenga, her i kvalifiseringskamp til eliteserien mot Narvik tidligere i vår. (Foto: Mikael Karlholm)


Sveiva har også hentet tilbake Jesper Pedersen fra nyopprykkede Vålerenga, der det ble 40 poeng (20+20) for 17-åringen i 1.divisjon.

LES OGSÅ: Får trenerrolle hos mesterlaget

Thanh Tran Minh går motsatt vei og 29-åringen er klar for spill i Vålerenga. Minh var utlånt til Gjelleråsen sist sesong der det ble ni poeng (4+5) på 20 kamper. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.