Hermansen gir seg

IMG 2206
Gjelleråsen må ut på trenerjakt etter at Paul André Hermansen gir seg som hovedtrener. Hermansen har trent nittedølingene de tre seneste sesongene i eliteserien.


Det ble tredjeplass i seriespillet, men i sluttspillet røk Gjelleråsen ut etter tap for Sandnes. I går ledet hovedtrener Paul André Hermansen laget for siste gang i denne omgang, noe som har vært klart en stund.

LES OGSÅ: Måtte avgjøres på straffer

41-åringen har etter tre sesonger valgt å gi seg da tiden ikke strekker til for å være hovedtrener, og Gjelleråsen må nå ut på trenerjakt under våren og sommeren. Hermansen er stolt over lagets innsats i seriespillet, men er samtidig litt skuffet over at sesongen var over allerede midt i mars. 

– Når det gjelder sesongen så er jeg godt fornøyd med tredjeplassen, den skal vi være stolte av. Sluttspillet ble en liten nedtur, særlig den første kampen i Lihallen, den skuffer meg mest. Kampen i går var en ganske bra kamp, men vi slet med uttellingen. Må nok være ærlig å si at treningene etter jul ikke har vært bra nok, vi skulle trent hardere. Jeg kommer også til å savne gutta, men tiden strekker dessverre ikke til, sier Hermansen til klubbens hjemmeside.