Kan ta seg til sluttspill

KH 6138
Harstad tok tre viktige poeng da man slo Akerselva på hjemmebane i ettermiddag og har nå god sjanse til å ta seg til sluttspill. Stor matchhelt ble finnen Tuomo Manninen som scoret fire mål. 


Harstad fikk en god start på nøkkeoppgjøret mot Akerselva i ettermiddag. Allerede før det var spilt ti minutter ledet de nordnorske gutta med 3-0, etter at Tuomo Manninen funnet målet to ganger og etter at også Pavel Semenov scoret. Begge lag scoret hver sin gang før pause, noe som gjorde at Harstad kunne gå til pause med 4-1 ledelse.

Harstad fortsatte å score mål i midtperioden der både Semenov og Manninen med sitt tredje for dagen økte på målskørden. I tillegg scoret Toms Niedre, noe som ga Harstad 7-1 ledelse og gjestene tok dermed timeout. Den så ut å hjelpe for før pause kom både 7-2 og 7-3 etter at Magnus Hagen og Sander Owren funnet nettmaskene. Men Manninen hadde siktet innstilt og med tre sekunder igjen av perioden satte han sitt fjerde og så til at det var 8-3 etter to perioder.

Akerselva fikk en god start på den tredje perioden da Rene-andre Einlyng satte 8-4, og fortsatte jakten på nye reduseringer. Det er imidlertid Harstad som scorer det neste målet da Toms Kirmuzs overlister Akerselvas målvakt i det tiende minutt. Med seks minutter igjen kommer endelig en ny redusering fra gjestene, men det blir den siste for med et par minutter igjen setter Kirmuzs spikkeren i kisten da han scorer 10-5 og fastsetter sluttresultatet. KAMPFAKTA

Gjelleråsen vant
Tre viktige poeng for Harstad som klatrer opp i ryggen på Sandnes, Sarpsborg og Nor 92 i jakten på en sluttspillplass og tar et stort skritt bort fra tanker om kvalifisering, noe som fortsatt kan bli en realitet for Akerselva. I Sandnes tapte hjemmelaget for Gjelleråsen og har nå Harstad pustende i nakken under streken med fem kamper igjen på kalenderen. Gjestene hadde relativt god kontroll på oppgjøret før Sandnes reduserte et par ganger på tampen, det siste med halvannet minutt igjen som skapte litt spenning men Gjelleråsen kunne vinne med 5-4.  KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.