Målfattig nøkkelkamp

KH 5619
Det ble målfattig da to av eliteseriens formsvakeste lag møttes i Rolvsøyhallen til en skikkelig nøkkelkamp. 

 

Det er tre viktige poeng på spill i Rolvsøyhallen og det merkes godt i den første perioden. Ingen av lagene tør å ta noen store sjanser, og det gjør også at scoringsmulighetene lyser med sitt fravær den første halvdelen av perioden. Det spilles med litt høyere risiko etterhvert, men det er dårlig presisjon på den siste halvdelen fra begge lag. Scoringer blir det ikke i den første perioden, men en herlig nerve er det. 

KH 5664
Daniel Svendsen sikret Fredrikstad poeng og scoret på en av straffene. 


Den andre perioden starter bra for gjestene, da hjemmelaget ryker på en utvisning og da kommer også scoringen. Axel Wallin får tid å sikte og overlister Nicholay Halvorsen. Sistnevnte står for et par feberredninger rett etter scoringen og holder hjemmelaget inne i kampen. Fredrikstad sliter med å komme til de helt store sjansene, men mot slutten av perioden er det Robin Kulpakko som får varte opp med et par fine redninger og ser til at Nor 92 kan gå til pause med ledelse.

KH 5884
Det var ikke lett å få ballen forbi Fredrikstads Nicholay Halvorsen i ettermiddag. 


Det er mer dueller og nærkamper i den tredje perioden, og svært lite som skjer offensiv. Overraskelsen er derfor stor da Daniel Svendsen plutselig fyrer av en prosjektil som Kulpakko nærmest ikke rekker å reagere på, 1-1 allerede før det er spilt fire minutter. Nor 92 får et overtall litt over halvveis i perioden, og får energi og skaper litt etter overtallet. Fredrikstad hever seg mot slutten av perioden, men det blir ingen flere scoringer og kampen går til straffekonkurranse.

KH 5630
Robin Kulpakko sto som vanlig en god kamp mellom stengene til Nor 92.


Under straffene blir akkurat som kampen målvaktene som briljerer, og det blir bare en fattig scoring hver på de fem første straffene. Daniel Svendsen scorer for hjemmelaget og Markus Hegnes Hansen for gjestene. De tre første ekstrastraffene blir reddet, men da Axel Wallin går frem for andre gang kommer også scoringen som gir Nor 92 det ekstra poenget.

Sveiva vant lekende lett
Sveiva hadde få problemer med å slå Harstad. Osloklubben anført av en brennhet Sindre Bjerknes som plukket hele åtte poeng (3+5) vant 16-2 og befestet sin andreplass. KAMPFAKTAFredrikstad-Nor 92 1-2 (0-0,0-1,1-0,0-1) *etter straffer
Rolvsøyhallen, 85 tilskuere
U2 (22.56) Markus Madsen (slag)
0-1 (23.04) Axel Wallin (Jørgen Ripel) spill 5 mot 4

1-1 (43.21) Daniel Svendsen (Samuel Hellström)

U2 (51.44) Carl Schultz (liggende spill)

Skudd: 20-17 (6-4,8-7,6-6)

Dommere: Kristoffersen/Olsen

Straffer: 

Mathias Wågbø - miss
Axel Wallin - miss

Daniel Svendsen - mål

Jørgen Ripel - miss
Samuel Hellström - miss
Markus Hegnes Hansen - mål
Markus Madsen - miss

Alexander Jaksland - miss
Jørgen Sjolte - miss
Trym Stokland - miss
Mathias Wågbø - miss
Markus Hegnes Hansen - miss

Daniel Svendsen - miss

Axel Wallin - mål