22 strake seiere for Greåker

KRH 5379
Greåker fortsetter å sanke trepoengere i eliteserien, i dag måtte nykommerne Nor 92 se gjestene fra Østfold reise hjem med alle poengene.


Vi tar en tur tilbake til Mjøndalshallen i dag. Nor 92 skal måle krefter med serielederne Greåker. Hjemmelaget sliter etter at deres to store profiler beklageligvis er borte, ligger på siste sluttspill plass foreløpig men må nok ta flere poeng etterhvert. Gjestene trenger ikke flere ord enn at de er skyhøye favoritter i dag.

 

Avventende start på kampen. Greåker spiller seg inn og setter tempoet opp og med det kommer målet. 1-0 hamres inn av Michael Helgesen. Minuttet senere blir det også 2-0. Etter hurtig og presist spill kan Rasmus Andegras pent styre inn ballen. Nor92 kommer tilbake med flere store sjanser hvor de er alene mot Anders Bøckman Olsen men uten å overliste han. Spillet er ganske jevnt med litt skarpere sjanser til Greåker og i det 18. minutt blir det 3-0 når Lars Erik Torp får litt plass. Helt på slutten blir det overtall til Nor 92 men det er litt for lite tid til å gjøre noe og det blir pause.

KRH 5372
Nor 92s målvakt Robin Kulpakko hadde mye å gjøre i dag og reddet mange skudd, men her blir han dog overlistet i kampen mot Greåker. 

Nor 92 starter andre periode i overtall men finner ingen åpninger. I det fjerde minuttet kommer reduseringen, hjemmelaget kontrer og Axel Wallin banker inn 3-1. Nor 92 er på hugget en stund men sakte tar Greåker over. Halvspilt periode og Først skyter Martin Isnes Kvisvik lakken av tverrliggeren før han setter 4-1 bare sekunder senere. Nor 92 fortsetter å legge press på gjestene men blir stort sett styrt ut i ufarlige rom og igjen er det Greåker som kan feire for scoring. Kenneth Skistad men et knallhardt skudd til 5-1, så tar vi pause igjen.

KRH 5246
Lars Erik Torp og Greåker fortsetter seiersmarsjen i eliteserien. I dag ble det 8-1 seier over Nor 92 foran 217 tilskuere i Mjøndalshallen. 

Siste periode, nå må Nor 92 frem på banen og helst et raskt mål også. Det skjer ikke så mye de første minuttene men så kommer det tre forholdsvis kjappe mål av Greåker og det er vel avgjort. Nor 92 har hatt sine perioder i kampen og har hatt flere store muligheter men sliter med å omsette avslutningene sine til tall på tavla. Greåker derimot ser nesten ut til å kjøre på halv maskin til tider og setter fart og mål nesten når de vil. Det ender 8-1 og tre nye poeng innkasseres av serielederne, som nå står med 15(!) strake seiere denne sesongen, og totalt 22 obligatoriske kamper på rad har endt med seier. Sist de tapte var mot Slevik i siste serierunde forrige sesong, og det etter straffer.


Ellevill målfest i Skjeberghallen

Det ble som vanlig målrikt da Sarpsborg fikk besøk av Gjelleråsen. Det startet treigt for gjestene men etterhvert fikk de opp dampen og vant 14-7. KAMPFAKTA

KAMPFAKTA Nor 92-Greåker