Måtte krige for seieren

IMG 2834
Greåker fikk det uventet vanskelig i dagens lokaloppgjør mot Fredrikstad, men serielederen kunne allikevel innkassere sin niende strake seier i årets sesong. 

 

Det er sjansefattig i starten av lokaloppgjøret mellom Greåker og Fredrikstad, der kun 119 skuelystne tatt turen til Tindlundhallen. Greåker har mest ball men sliter med å bryte igjennom et fokusert bortelag. Fredrikstad neutraliserer angrepene til de regjerende mesterne og etterhvert bygger de opp selvtilliten. Det gir noen gode sjanser for Fredrikstad, men det er allikevel Greåker som tar ledelsen da Martin Lilleby setter 1-0 med drøyt tre minutter igjen av perioden. Flere scoringer blir det ikke og Greåker går i garderoben i føringen. 

IMG 2935
Det ble to frustrerende perioder for Greåker og Arvid Wibring Lindqvist før det løsnet. 


Det er tydelig at gjestene satser på kontringer, og de er godt fokuserte på sine oppgaver i forsvar. Det gjør at hjemmelaget begynner å bli litt frustrerte, for det er langt mellom de store målsjansene. I det 17. minutt kommer endelig kampens andre scoring, da Jørgen Syrrist fyrer løs og overlister Nicholay Halvorsen i gjestenes mål. Greåker har bud på flere scoringer, men gjestene har sine muligheter de og før lagene går til pause.

IMG 2816
Jørge Sjolte og Fredrikstad kjempet godt i forsvar i dagens lokaloppgjør. 


Greåker starter den tredje perioden i overtall og scorer allerede etter 25 sekunder da VM-klare Martin Isnes Kvisvik banker inn 3-0. Fredrikstad bruker minuttet på å redusere da Samuel Hellström fyrer løs, og under minuttet etter kommer en ny redusering etter et kanonskudd fra egen banehalvdel fra Juhl-Henrik Skagevang. De to reduseringene gir endelig litt temperatur i oppgjøret og nå går spillerne til skikkelig i duellene. Halvveis i perioden setter Arvid Wibring Lindqvist ballen mellom beina på Halvorsen og sender hjemmelaget opp i 4-2 ledelse. Spillet bølger frem og tilbake etter scoringen og gjestene har et par gode muligheter, men isteden er det Lars Erik Torp som setter 5-2 fire minutter senere. Fredrikstad gir alt for en ny redusering, tar timeout og Mathias Wågbø prikker stolpen like etter, og skaper flere sjanser. Isteden blir det Greåker som fastsetter sluttresultatet til 6-2 da Thobias Hjorth scorer.

Greåker-Fredrikstad 6-2 (1-0,1-0,4-2)
Tindlundhallen, 119 tilskuere
1-0 (17.13) Martin Lilleby (Lars Erik Torp)
2-0 (36.17) Jørgen Syrrist (ua)
U2 (39.27) Robert Lidberg Karlsson (slag)
3-0 (40.25) Martin Isnes Kvisvik (Nils Jadelind) spill 5 mot 4
3-1 (41.46) Samuel Hellström (Mathias Wågbø)
3-2 (42.27) Juhl-Henrik Skagevang (Jørgen Sjolte)
U2 (46.37) Isnes Kvisvik (hardt spill)
4-2 (50.24) Arvid Wibring Lindqvist (Isnes Kvisvik)
5-2 (54.29) Torp (Thobias Hjorth)
6-2 (59.51) Hjorth (Andreas Grønli)
Skudd: 25-18 (8-3,8-4,9-11)
Dommere: Olsen/Kristoffersen


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.