Vant til slutt

IMG 2445
En god siste periode ga seieren for Gjelleråsen i kveldens oppgjør mot Fredrikstad.

Det er langt fra noen kjedelig start på oppgjøret, og det er bra fart på begge lag. Etter et par halvsjanser for hjemmelaget er det gjestene som tar ledelsen etter klabb og babb etter halvannet minutt. Fredrikstad løfter seg etter scoringen og det er underholdene innebandy lagene presenterer for publikum i Rolvsøyhallen. Utligningen kommer i det åttende minuttet da Markus Svendsen overlister Tommy Fjeldaas i gjestenes mål. Etter utlingningen er det gjestene som har ballen mest, selv om hjemmelaget er langt fra ufarlige. Med minuttet igjen kommer også ledelsemålet da Erlend Bjerknes er farlig frempå en retur. Scenariot gjentar seg i andre enden av banen med seks sekunder igjen av perioden da Robert Lidberg Karlsson utligner og fastsetter perioderesultatet til 2-2.

IMG 2217
Det ble jevnt og spennende mellom Fredrikstad og Gjelleråsen, her hjemmelagets Markus Madsen i løpsduell med gjestenes Thomas Aas.


Det kriges godt i midtperioden og begge lag er åpenbart opptatt av å holde på ballen da muligheten bys. Begge lag står bra i forsvar og det er vanskelig å komme til de helt store målsjansene og vanskelighetsgraden på angrepene blir til tider høye. Det blir først når Fredrikstad for andre gangen i perioden får sjansen i overtall neste scoring kommer, 3-2 signert Lidberg Karlsson. Noen flere scoringer blir det ikke i den andre perioden, og det er hjemmelaget som kan gå til pause med ledelse.

IMG 2449
Mads Rognsjord startet på benken, men satte virkelig sitt preg på oppgjøret med kampens to siste scoringer. 


Gjelleråsen får en drømmeåpning på den tredje perioden da Kjetil Bratland setter 3-3 allerede etter 49 sekunder. Gjelleråsen biter seg godt fast i Fredrikstads sone og det er tilnærmet panikk i eget forsvar til tider hos hjemmelaget nå. Hjemmelaget løfter seg noe utover perioden, men sliter med å skape de helt store sjansene. Avgjørelsen faller med fire minutter igjen da Mads Rognsjord regelrett hamrer ballen i mål fra kanten. Fredrikstad tar timeout minuttet etter og satser alt på et kort og tar ut målvakten og spiller seks mot fem. Fredrikstad er nære en utligning med minuttet igjen da Samuel Hellström skyter og ballen er innom begge stengene, men Gjelleråsen rensker unna og sekundene etter får Rognsjord stå alene og kan prikkskyte inn nok en scoring. Med seieren klatret Gjelleråsen opp i ryggen på serietoer Sveiva.

Fredrikstad-Gjelleråsen 3-5 (2-2,1-0,0-3)
Rolvsøyhallen, 79 tilskuere
0-1 (01.24) Selvmål

1-1 (07.46) Markus Madsen (Christopher Hemstad)
1-2 (18.54) Erlend Bjerknes (Björn Lundgren)
2-2 (19.56) Robert Lidberg Karlsson (Samuel Hellström)
U2 (23.51) Lundgren (slag)
U2 (35.36) Thomas Zaal (feil avstand)

3-2 (35.53) Lidberg Karlsson (Aksel Jæger) spill 5 mot 4
U2 (38.17) Hemstad (spill med hånd)
3-3 (40.49) Kjetil Bratland (Olav Falkeid)
3-4 (56.16) Mads Rognsjord (Lundgren)
3-5 (58.52) Rognsjord (Falkeid) spill 5 mot 6

Skudd: 18-21 (7-8,8-3,3-10)
Dommere: Eliassen/Sørensen

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.