Knusende seier for Sveiva

7O8A3468
Bækkelaget sjokkåpnet men så var det slutt på moroa i Rommenhallen, der Sveiva etterhvert var helt overlegne.


Så tar vi fatt på herrenes oppgjør. Her forventes det vel ikke mindre enn ren overkjøring av Bækkelaget som enda ikke har klart å ta poeng. 


Sveiva setter som vanlig på turboen fra start. Bækkelaget henger ganske bra med og ypper seg flere ganger. De tar ledelsen etter seks minutter med et bra skudd av Erlend Vestby, 0-1. 
Like etter får Bækkelaget overtall, og da kommer Sveivas første mål, 1-1 Andreas Næss Valbye. Nå sier Sveiva takk og farvel til Bækkelaget, og målene renner inn jevnt og trutt. Gjestene kommer av og til over midtbanen men blir stoppet som regel uten at de kommer til avslutning. Når sirenen går for pause leder Sveiva komfortabelt 7-1, det siste i overtall. Så får vi se om de fortsetter å kjøre hardt for flest mulig mål som kan være viktig.

Det blir full turbo i starten på midtperioden også. Før det har passert to minutter har Sveiva scoret to ganger til, Billy Persson nummer åtte og Casper Sletten 9-1. Bækkelaget legger seg lavt nå og løper ikke så mye etter ballen men tar kontringen når de får sjansen. Etterhvert faller også tempoet og da kommer gjestene oftere i angrep og det er bare en god Einar Helgerud som hindrer de flere mål. Sveiva scorer to ganger til før pause og leder da 11-1 når sirenen går.

Siste periode blir en transportetappe for Sveiva, men som tidvis setter opp tempoet. Så begynner Sveiva å surre litt og Bækkelaget får to straffer på kort tid, Vestby tar begge og setter den første. Da står det 13-3 og særlig til spenning kan vi ikke kalle kampen nå. Etter 14 minutter tar Bækkelaget timeout, går rett i angrep og en knallperle av Johan Solem blir til 13-4. Sveiva holder ballen i angrep og til slutt bryter Billy Persson inn med fart og setter sitt fire for kvelden. Sveiva beholder ballen og etter x antall forsøk kommer Brage Harby endelig i målprotokollen 15-4, og like etter kommer først 16-4, og på like kort tid 17-4 av Sindre Bjerknes. Så er det over, det ble vel omtrent som vi antok og et stort antall mål på plussiden for Sveiva og andreplass på tabellen. For Bækkelaget er det blytungt med seks strake tap og null poeng. 


KAMPFAKTA Sveiva-Bækkelaget 


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.