Nor 92 opp i serieledelse

7O8A0771
Det var jevnt i en periode så var det slutt på moroa for Bækkelaget mot nykommer Nor 92.


Lørdagens valg av herrekamp spilles i Bækkelagshallen hvor Bækkelaget har Nor 92 som motstander. Hjemmelaget med tap borte mot Sandnes vil nok vise seg frem på hjemmebane, og sikter vel på sesongens første poeng, men Nor har skumle hensikter denne sesongen og gir nok ikke fra seg noe uten kamp. 

Så er vi igang. Nor 92 tar tidlig grep og har et knallhardt skudd i stolpen. Ballen går rett ut til en Bækkelagsspiller som går rett i kontra, finner Nicolay Hagen som setter 1-0 etter bare to minutter. 

Det er bølgende spill og det går fort men ikke så presist. Begge lag mister ballen ofte og da blir det mye løping, noe som preger hele perioden. Bækkelaget har også overtall men klarer ikke å omsette. Etter ni minutter får Nor 92 frislag og det ender med utlikning, 1-1 satt av Didrik Grøstad. Lagene har flere gode sjanser, men de har også hver sin gode keeper. Mer blir det ikke og vi tar pause.

Nor 92 har nok brukt pausen godt, setter fart fra start og slipper ikke ballen før de er i ledelsen. Ikke ukjente Axel Wallin skyter bortelaget i ledelse 2-1 etter bare tre minutter. Nor 92 kjører videre og med unntak av noen få glipp kontrollerer de ball og spill. Etter fem minutter viser gjestenes Linus Söderblom seg frem, 3-1 etter pent spill og to minutter senere gjør han det alene snapper en pasning og banker inn 4-1. Bækkelaget ser ut til å komme seg og flytter spillet over på halvdelen til gjestene men det er bare for en liten stund. Så er Nor 92 i overtall og da er det 5-1, Jørgen Becher setter en retur fra vant. Så er det tid for pause igjen. 

Siste periode begynner Bækkelaget bra. Tidlig redusering til hjemmelaget gir håp, 5-2 av Oscar Halldin. Men gleden er kortvarig, Axel Wallin smeller inn 6-2 til Nor 92 ikke lenge etter. Litt frustrert Bækkelags spiller, klarer å pådra seg utvisning i angrep som Kristian Becher omsetter til 7-2. Og nå virker Bækkelaget å resignere. I løpet av noen få minutter setter Nor 92 inn fire mål til og leder hele 11-2 med halve perioden gjenstående. Nor 92 skrur ned litt, men det gjør ikke Bækkelaget som jakter en redusering. Det klarer de ikke men Söderblom fastsetter sluttresultatet til 12-2. Nykommerne Nor 92 reiser hjem med alle poengene etter en solid seier, og har tatt syv poeng på de tre første kampene. Det gjør at gutta fra Nedre Eiker ligger på tabelltopp inntil videre.  


KAMPFAKTA Bækkelaget-Nor 92


Målrikt Oslo-derby

Det ble både målrikt og spennende mellom Tunet og Sveiva. Lagene byttet på å lede kampen og til slutt kunne Sveiva stikke av med seieren etter 9-8 i Høyenhallen. KAMPFAKTA