Straffet Akerselva

7O8A9787
Gjelleråsen klarte ikke å ta full pott i åpningskampen mot Akerselva, men var sterkest da kampen ble avgjort på straffer.


Vi forflytter oss nordover til Lihallen. Her er det Gjelleråsens herrer som starter serien med motstander Akerselva.  Begge lag har forandringer i mannskapet, spesielt Akerselva, så dette kan bli et spennende oppgjør.

Det smeller skikkelig ifra første sekund, det er ikke passert minuttet før det er ampert her. Spillet blir så som så, det gjøres mye feil og presisjonen er ikke helt på nivå i forhold til tempoet.I det fjerde minutt får Akerselva straffe etter en kontring. Den setter Sander Owren sikkert inn med zorro, 1-0 Akerselva. Gjelleråsen har klart ballen mest, mens Akerselva ligger veldig godt i forsvar og slipper ikke mye inn, det som kommer tar Per Johansson seg av. Gjelleråsen får to overtall rett etter hverandre men klarer ikke å omsette og perioden ender med 1-0 ledelse til gjestene.

7O8A9705
Olav Falkeid er tilbake i grønt etter sejouren i Umeå City i allsvenskan.
 


Gjelleråsen starter midtperioden forrykende, men når Akerselva får frislag øker Anooshan Kirubaharan til 2-0 for gjestene. Spillet er litt mindre ampert nå og Gjelleråsen opprettholder trykk og fart. I det niende minuttfår de overtall som ender med at Akerselva må sende to mann på botsbenken. Nå er det bedre plass i spill fem mot tre og det går ikke mange sekundene før Bjørn Lundgren banker inn reduseringen, 2-1 nå. Da er det spill fem mot fire og nå har det løsnet. Olav Falkeid ser seg om etter en å spille til men finner like godt ut at han skyter. Det går veldig bra, 2-2 er et faktum når vi er halvveis i kampen. Nå er det Akerselva som får teste overtallsrekka, men nå er Gjelleråsen i flyt og holder unna alle forsøk. Med fullt lag igjen er det rett i angrep og det avslutter Jonas Neskvern med en volley i mål. Gjelleråsen har snudd kampen og leder nå 3-2. Med to minutter igjen får Akerselva nytt overtall men igjen holder Gjelleråsen unna og kan gå i garderoben med 3-2.

7O8A9714
Tøffe tak i Lihallen i kveld mellom Gjelleråsen og Akerselva. 


Siste periode blir et minutt gammel og Gjelleråsen øker til 4-2 ved Robin Norstrøm. De har ballen mye og holder bra tempo men en ny slurvete pasning bak blir til 4-3, René Einlyng takker for den. Det blir kortvarig glede for Akerselva, Gjelleråsen bruker 11 sekunder på å øke til 5-3, sist nå er Kjetil Bratland. Akerselva hever seg sakte og de får muligheten i et nytt overtall, som minuttet senere blir til spill fem mot tre. Akkurat i det Gjelleråsen får inn den ene spilleren skyter Tu Thran Minh og det står 5-4, dermed har Gjelleråsen fullt lag. Nå setter Akerselva inn sluttspurten og presser hardt for utlikning. De får frislag i Gjelleråsens slott. Sander Owren avsutter i mål men får samtidig en knallhard takling og må hjelpes av banen og får hjelp av lagkameratene etterpå.


Det ender 5-5 og vi må få avgjørelsen på straffer. Der er det Gjelleråsens målvakt Phillip Rudningen som stjeler showet, holder rent bur og dermed blir det to poeng til Gjelleråsen etter en spennende kamp.

KAMPFAKTA Gjelleråsen-Akerselva

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.