Skriden tilbake i Sveiva

IMG 7438
Etter et drøyt års pause er tidligere landslagsback Andreas Skriden tilbake i Sveivas røde drakt.


Forsvarsspilleren Andreas Skriden er tilbake for fullt i Sveiva etter et drøyt års pause. Den skadeplagete backen spilte VM for Norge i 2016 og var spådd en lysende fremtid på innebandybanen. Med politistudier og flere slitsomme skader bak seg valgte dog han å ta pause forrige sesong, men nå er han tilbake i Stovnerklubben.
– Nå er jeg endelig ferdig med utdannelsen min, så jeg har vel litt mer tid og energi enn hva jeg har hatt de tre siste årene, mens jeg har studert. Nå er ikke jobbsituasjonen min helt avklart enda, så det er enda noen løse brikker som er nødt til å falle på plass før alt er spikret. Men sånn som det ser ut nå, kommer jeg til å være med så mye som mulig denne sesongen, sier han til Assisten.

Han er fornøyd med å være tilbake i moderklubben selv om det er en del rust som må vekk.
– Det føles veldig godt å være tilbake i Sveiva! Jeg følte virkelig på savnet av garderoben og laget forrige sesong. Å være uten innebandy og ikke være del av et lag ble tyngre enn hva jeg så for meg at det skulle være da jeg ga meg i fjor, så det er deilig å kunne være sammen med gjengen igjen! Det har vært ett år uten noe innebandy, så jeg merker at jeg er litt rusten, men det er noe som kommer fort tilbake regner jeg med.

Med 18 landskamper på merittlista og en klubb som har siktet innstillt på gull er det en kjærkommen forsterkning i de bakre ledd. Det er gode nyheter for Sveiva og hovedtrener Anton Brenner som forsterket laget sitt betraktelig i sommer, med målvakt Andreas Falkeid som sommerens prestigevervning. Med Skriden tilbake har Stovnerklubben virkelig fått et godt forsvar på papiret, og er i rute for å få til en reprise på forrige sesongs finalebillett, der det ble tap for Greåker etter straffekonkurranse.
– Det føles veldig bra. Vi forsterker backsiden ytterligere med Tobias Lindberg, Emilio Garcia og Andreas Skriden inn i laget, slår Brenner fast.

IMG 6311
Andreas Skriden, her i kamp mot Greåker i Tindlundhallen.


Nå håper den tidligere landslagsbacken å kunne være en positiv tilvekst i de bakre rekkene hos Sveiva, som har vært flittige på overgangsmarkedet i sommer. 

– Jeg kan vel først og fremst bidra med mye positiv energi. I garderoben, på treninger og på kamper uavhengig om jeg er på banen eller på benken. Videre tror jeg at jeg kan bidra med litt fandenivoldskhet og håper jeg kan være med å heve nivået. Jeg er veldig klar og motivert for at årets sesong skal bli bedre enn fjorårets sesong. 


Skriden var på banen sist Norge spilte VM, men tror det kan bli vanskelig å slå seg inn i landslagstroppen igjen etter en sesongs pause.
– VM i desember er ikke noe personlig mål for meg sånn som situasjonen er per dags dato. Men samtidig så hadde jeg hatt vanskelig med å si nei dersom landslagsledelsen skulle finne på å gi meg sjansen til å spille VM igjen. Det hadde jo være utrolig morsomt. Jeg skal hvertfall yte mitt aller beste i Sveiva, også får vi se hvor langt det holder. 

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.