Mister ny landslagsspiller

IMG 8273
Sarpsborg mister en ny landslagsspiller da Marcus Hamrin velger å vende hjem til svensk 1. divisjon.


Hovslätt i svensk 1.divisjon får en fin forsterkning da den norske landslagsmannen Marcus Hamrin flytter hjem til Jönköping etter en sesong i eliteserien. Vingen som har fikk debutere under VM-kvalifiseringen og var med å sende Norge til Tsjekkia i desember hadde fortsatt kontrakt med sarpingene, men ønsket seg tilbake til Sverige og er fornøyd med å være tilbake i Hovslätt. 

– Det føles veldig bra. Når sesongen var over var det et ganske enkelt valg å komme tilbake da sjansen kom. Så nå føles det veldig bra og jeg ser veldig frem til sesongen, sier Hamrin til Hovslätts hjemmeside.

LES OGSÅ: Kan bli SSL-spiller


23-åringen er fornøyd med at han tok sjansen til spill i Norge, noe som ga karrieren et løft.
– Sesongen i et har vært et stort kliv i min egen karriere. Først og fremst var det en veldig fin opplevelse å få være med på landslaget, og jeg har utviklet meg veldig mye under sesongen. Med klubben har det også gått veldig bra, vi gikk til semifinale der Greåker ble et nummer for store.

7O8A1983
Marcus Hamrin fikk sin landslagsdebut under VM-kvalifiseringen og scoret to mål da Norge ble klare for VM.

Hamrin ble nummer ti i poengstatistikken i eliteserien med 47 poeng (26+21) på 21 kamper. Det ble også 15 poeng (4+9) i sluttspillet på ni kamper. Han står også bokført med to scoringer på fire landskamper.For Sarpsborg ble det nok et tungt tap på spillersiden, fra før har keeperstjernen Markus Jelsnes forlatt klubben til fordel for SSL, og i går ble det klart at Helsingborg vurderer å hente supertalentet og poengmaskinen Fredrik Gjødalstuen, noe som gjør at Sarpsborg står i fare for å miste tre landslagsspillere under sommeren. I tillegg har klubben mistet tsjekkeren Jan Kralik som bare hadde kontrakt ut sesongen.

LES OGSÅ: – Gjelder å ta muligheten


På plussiden har klubben hentet tilbake Anders Øvereng fra Tunet, Stian Nilsen fra Fredrikstad, Håkon Groth fra Hagfors og svensken Hampus Wackfelt fra Dingle, så langt under sommeren så vi kan nok forvente at det dukker opp et par nysigneringer hos sarpingene.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.