Forsterker keeperplassen

image002
Nor 92 forsterker på keeperplass i det de henter en 24 år gammel burvokter fra svensk 1.divisjon og Floda. 


Robin Kulpakko skal forsterke Nor 92 på keepersiden, etter at Kristian Skaug valgte å ikke forlenge kontrakten med klubben fra Nedre Eiker. Sammen med Kristian Brunvoll og klubbens unggutt Nicolai Sevlejordet danner trioen nykommernes keeperteam. 

Kulpakko gjorde sakene sine bra og Floda slapp inn minst mål i 1.divisjon sist sesong. Klubben tok seg helt til kvalifisering til allsvenskan, men der ble Lerum for sterke. 

– Da Nor 92 kontaktet følte jeg med en gang at det kunne være et bra og lærerikt skritt i min karriere. Jeg følte at det var en bra gjeng, seriøs klubb og de hadde gode ambisjoner for spillerutvikling. Så det skal bli artig å spille med Nor 92-emblemet på brystet, sier nyervervelsen i en pressemelding.

LES OGSÅ: Wallin til Nor 92


Manne Strandberg er hovedtrener i Nor 92 og han er svært fornøyd med klubbens seneste signering.
– I Robin har vi fått inn en veldig spennende keeper. Han er utrolig kjapp i bevegelsene og er god på å lese spillet. Det skal bli veldig spennende å se han i norsk eliteserie. I tillegg til at Robin er en god spiller passer han også perfekt inn med tanke på klubbens verdier. Han er sosial, klok, lojal, engasjert og strever alltid etter å bli bedre i tillegg til at han har en skikkelig vinnerskalle. Nå står vi godt rustet på keepersiden og jeg tror vi har en av eliteseriens sterkeste keeperduoer i Kulpakko og Brunvoll.

Nor 92 er nykommere i eliteserien etter et par sesonger i 1.divisjon, de vant sin avdeling med kun et eneste tap og kom på andreplass i eliteseriekvalifiseringen i april.