Wallin til Nor 92

IMG 8183
Nyopprykkede Nor 92 har signert en solid forsterkning i Axel Wallin som man henter fra Tunet.


Den hardskytende svensken startet sin norske karriere i Akerselva, og han hadde også et kort opphold for Göteborg i allsvenskan. De siste sesongene har det blitt spill i Tunet før nyopprykkede Nor 92 skaffet seg signaturen til 31-åringen.

Wallin gjorde 44 poeng (27+17) på 21 kamper i eliteserien denne sesongen, det ble også fem poeng (3+2) på fem kamper i sluttspillet der Tunet røk ut i kvartfinale.

Hos Nor 92 er man selvfølgelig fornøyde med å få inn Wallin i troppen, og hovedtrener Manne Strandberg er sikker på at svensken blir en nøkkelspillere for klubben fra Nedre Eiker.
– Spennende å få presentere sesongens første signering. Det er ikke hvilken signering som helst heller. I Axel får vi inn en poenggarantist. Han har herjet i eliteseriens poengliga siden den dagen han kom hit. Med sitt tunge skudd kan han true fra de fleste vinkler. Vi får ikke bare inn en produserende spiller, uten også en allroundspiller som kan bekle både forward som backposisjonen. I tillegg er det fint for vår unge gruppe å få inn en eldre spiller med meritter som kan høyne standarden på både trening og kamp. Jeg gleder meg skikkelig til å se Axel spille i blått og hvitt, sier Strandberg til nor92.com.

I Axel får vi inn en poenggarantist