Trenerjakten over?

7O8A8721
Sleviks trenerjakt kan være over. I dagene skal klubben blitt enighet med ny trener som man nå leter jobb til i Fredrikstad. 


Slevik og hovedtrener Pål Unnfoss skilte lag denne sesongen og Kjell Egil Dahl steppet inn som erstatter. Dahl som hovedtrener var en kortsiktig løsning og storklubben har vært på jakt etter en ny hovedtrener. 


Det har man nå funnet i Sverige og SSL, der den tiltenkte treneren trente et av damelagene ifølge Sleviks sportsjef Ole Richard Pedersen. Nå er klubben på jakt etter en jobb for å kunne sikre seg underskriften til klubbens nye hovedtrener, som også skal trene klubbens G17-lag.
– Vi håper vi kan få sikret ham en sivil jobb ved siden av treneroppgavene og at vi kan få bekreftet dette i løpet av få dager, sier Pedersen til Fredriksstad Blad.

Slevik mistet finalen for første gang på lenge etter seks strake titler tidligere denne måneden og Pedersen forventer at det er en revansjesugen gjeng som møter på sommertreningene som starter om litt forteller han til avisen. I tillegg til ny trener har man allerede signert VM-aktuelle backen Ludvik Hansen og resignert Morten Bye, Daniel Eriksson og William Andersson. Nå håper sportsjefen på et par gode signeringer fra nabolandet.
– Vi kommer ikke til å hente massevis av nye spillere, men et par tre importer kommer vi nok til å signere.

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.