Klare for sluttspill

IMG 5197
Gjelleråsen kjempet Sarpsborg ut av stilen og sikret seg sluttspillplass i kveldens tjuvstart av helgens runde.


Den første perioden starter avventende og begge lag føler på hverandre. Det åpner opp litt da gjestene tar ledelsen etter åtte minutter da backen Joakim Løvholm fyrer av og setter 1-0. Begge lag skaper en del sjanser men Sarpsborg sliter litt med timingen og da de får sine muligheter storspiller Tommy Fjeldaas i gjestenes mål. I det 12. minutt øker Gjelleråsen ledelsen til 2-0 da Erlend Bjerknes overlister Markus Jelsnes. Tomålsledelsen tar de fornøyde med seg inn i garderoben.

IMG 5173
Tommy Fjeldaas storspilte for Gjelleråsen med 29 redninger og holdt nullen mot Sarpsborg.


Midtperioden kan oppsummeres med et ord, slurvete. Begge lag slurver og gir i fra seg ballen, og gir motstanderne gode muligheter. Sarpsborgs trener er missfornøyd med sitt lag og tar timeout i det 11. minuttet. Det hjelper noe, men østfoldingene klarer ikke å få ballen i mål i den andre perioden selv om de er nære ved flere annledninger. Gjelleråsen blir mer og mer interesserte i å spille på resultatet og spiller så sikkert de klarer. Det blir en målløs periode og gjestene går til pause med 2-0 ledelse.

IMG 5307
Sarpsborg har en del å tenke på foran sluttspillet etter tapet mot Gjelleråsen.


Gjelleråsen får det vanskelig i starten på den tredje perioden og ryker først på en fem minutters utvisning, og da de nesten er ferdig å sone den ryker de på nok en utvisning. De tilbringer nesten ni minutter av første halvdel i undertall, men i det matchklokken bikker ti minutter scorer de viktige 3-0 i undertall. Gjestene satser hardt på kontringer i den siste perioden og straffer hjemmelaget gang på gang. Erlend Bjerknes setter spikeren i kisten da han setter 5-0 og sin tredje scoring for dagen. Gjelleråsen vinner fortjent og sikrer seg plass i sluttspillet etter en heroisk innsats, med en herlig energi og spillere som bløder for drakta i 60 minutter. Sarpsborg på sin side har en del å tenke på etter en laber innsats på hjemmebane. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.