Sikret kontrakten

IMG 4078
Fredrikstad vant over Gjelleråsen og klatret opp på sluttspillplass. Østfoldingene var i føringen hele kampen og har nå sikret seg ny kontrakt i eliteserien.


I Rolvsøyhallen fikk Fredrikstad besøk av Gjelleråsen. To lag som jakter på å sikre seg sluttspill. Hjemmelaget kommer best i gang og scorer to ganger før gjestene reduserer. Med en sen scoring tar Fredrikstad med seg 3-1 ledelse inn i den første pausen. 


Kampen fortsetter i samme spor i den andre perioden og anført av kaptein Stian Setterberg og unggutten Mathias Wågbø holder man liv i drømmen om sluttspill senere i vår. Gjestene sliter med å komme i gang og da Fredrikstad setter 6-3 med fem sekunder igjen av midtperioden ser det vanskelig ut.

I den tredje perioden fortsetter Fredrikstad å gjøre det vanskelig for gjestene og går opp i 8-4 ledelse før Gjelleråsen tar timeout og gjør et forsøk på å komme i fatt i målprotokollen. De får inn to reduseringer før Setterberg setter sitt fjerde for dagen til 9-6 med fire minutter igjen av oppgjøret, og avgjør kampen. Helt på tampen kommer også 10-6 som blir sluttresultat. Med tre poeng er det også klart at Fredrikstad beholder plassen i eliteserien etter to strake kvalifiseringer, og kan nå konsentrere seg om å holde liv i sluttspilldrømmen isteden.

KAMPFAKTA Fredrikstad-Gjelleråsen

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.